Hagi, gata de El Clasico. "Apreciez mai mult filosofia Barcelonei"

După "The Sun", care i-a acordat o pagină întreagă de curând, Gică Hagi a fost intervievat şi de site-ul goal.com. Fostul mare jucător a vorbit despre proiectul de la Ovidiu, unde a investit în Academia sa de fotbal şi în FC Viitorul, dar şi despre marile puteri din Spania, Barcelona şi Real Madrid. Hagi a jucat pentru ambele echipe, dar va ţine cu Messi şi Neymar în El Clasico de sâmbătă. Barcelona i-a rămas la inimă.

Nu pot să compar Real cu Barca. Am jucat la ambele, sunt mândru de asta pentru că sunt unul dintre puținii care au făcut-o. Principala armă a Realului este valoarea individuală, în timp ce la Barcelona grupul contează cel mai mult. Eu apreciez mai mult filosofia Barcelonei,

---a declarat Hagi

Cu toate astea, Hagi consideră că starul Realului Cristiano Ronaldo i-a luat faţa marelui său rival, Lionel Messi, şi că trebuie să fie declarat jucătorul anului.  

Cristiano Ronaldo a fost cel mai bun jucător în 2016. În principal pentru că a câștigat Euro cu Portugalia. A luat și Liga cu Real Madrid, dar eu apreciez contribuția adusă la națională Portugaliei,

---a mai spus Gică Hagi

Starul lui Real Madrid e aproape de a rescrie istoria celor mai buni marcatori din Europa. 5 goluri a reușit Cristiano Ronaldo în ultima săptămână, iar portughezul pare într-o formă de excepţie. "Galacticul" de la Real se află la 12 goluri distanță de un record istoric în fotbal - poate deveni cel mai bun marcator din istoria primelor 5 ligi ale Europei! 

Cristiano Ronaldo a ajuns la 354 de goluri marcate și mai are de recuperat încă 12 până să-l ajungă pe Jimmy Greaves. Pe locul 2 în top se află Gerd Muller, cu 365 de goluri. Leo Messi, rivalul lui Cristiano Ronaldo, e pe locul 4, cu 321 de goluri marcate. Locul cinci e ocupat de Steve Bloomer, cu 317 reuşite.

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi