Hagi, fanul lui Guardiola: "Într-o zi o să joc împotriva lui. Atunci vedem cine gândeşte fotbalul mai rapid!"

Englezilor de la Four Four Two nu le scapă nimic din ce spune Hagi. Au preluat un interviu pe care fostul mare jucător l-a acordat celor de la Omnisport şi în care Hagi a vorbit despre antrenorii pe care îi respectă cel mai mult, Jose Mourinho şi Josep Guardiola. Cu ultimul, a fost coleg pe vremea când juca la Barcelona. 

Mourinho are secretele sale. Nu este foarte uşor la United. Clubul a suferit câţiva ani de când Sir Alex Ferguson a plecat, dar cred că el va reuşi acolo. Trebuie să aibă răbdare şi vor creşte din nou. Mourinho îi va duce la locul lor.

Guardiola? Ţine de gust...Dacă îţi place fotbalul pe care el îl practică sau nu. Da, îmi place fotbalul lui Pep, modul în care gândeşte, cum analizează un meci, cum joacă, cum îşi schimbă jucătorii, stilul de joc. Cred că într-o zi o să-l înfrunt şi voi juca împotriva lui. Vom vedea atunci cine gândeşte fotbalul mai rapid!,

---spune Hagi

Guardiola este şi un bun negociator, nu doar un antrenor de top. Catalanul are şanse mari să-l întoarcă din drumul spre Spania pe fostul jucător al lui Mircea Lucescu de la Şahtior, Darijo Srna. Fotbalistul croat de 34 de ani i-a spus deja lui Ahmetov că îşi doreşte să ajungă în Spania, dar se pare că interesul din ce în ce mai crescut al lui Manchester City i-a încurcat puţin socotelile. Guardiola va încerca să-l transfere pe Srna în ianuarie.

Darijo Srna a ajuns la Şahtior în 2003 şi a cunoscut cele mai mari realizări sub "bagheta" lui Mircea Lucescu. Croatul, care a bifat 510 meciuri în tricoul lui Şahtior şi a marcat 49 de goluri, a cucerit 21 de trofee cu Şahtior în Ucraina: 8 titluri de campion, 6 Cupe şi 7 Supercupe ale Ucrainei şi Cupa UEFA, în 2009. 

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi