Hagi, dezamăgit de fotbalul de la noi. "Nu ne trezim...Vai de mama noastră!"

Viitorul s-a împiedicat în ultima etapă acasă, cu Gaz Metan, şi Hagi a făcut spectacol la conferinţa de presă. A vorbit despre neputinţa fotbalului românesc, în momentul de faţă. 

Am căzut în groapă. Ne-am dus în lumea a treia, în lumea a cincea. Cineva a spus-o în vară, Răzvan Lucescu, că suntem în lumea a cincea. Nu tată, nu suntem în lumea a cincea. Ați făcut să ne perceapă lumea că suntem în lumea a cincea. Noi nu înghițim. Generația noastră nu înghite. Nu ne trezim...Vai de mama noastră!

O să ne bată  oricine...De ce ? Pentru că ..internet. Toți cu tactică. Toți au învățat niște lucruri și am uitat de fotbalul nostru. Am uitat să selectăm care știe fotbalul, care are personalitate. Înainte ne identificam cu "nouari" care marcau 40 de goluri pe sezon. Acum îl facem mare pe unul care marchează 7 goluri, 10 goluri. Pe vremea mea, "decarul" se uita la tine și pasa în altă parte, centrau extremele...,

---a declarat Hagi (foto: Sportpictures.eu)

"Regele" e nemulţumit de cum este perceput acum fotbalul în România. Ar da anii înapoi să vadă spectacol pe teren. Nu a uitat nici de modul în care se investeşte acum în fotbalul românesc.

"Decarul" a dispărut. A dispărut, fraților! A dispărut. Nu mai era important. Nu mai știa care e rolul lui. Nu se mai știe. Noi nu putem fi nordici, olandezi, belgieni, nemți. Suntem latini. Suntem creativi. Trebuie să jucăm fotbal creativ. Fantezie...Istoria României spune că suntem latini. Pe mine mă doare, că eu am servit 20 de ani fotbalul românesc. Cea mai frumoasă echipă a mea a fost echipa națională.

Ce cultivi? Cum v-am zis aia cu castraveții...Dacă vrei pepeni, roșii, frumos, seamănă-i tată, că altfel ei nu cresc. Pui castraveți și vrei pepeni?..Joci cu fotbalul ăla cu lungă și pe a doua de dă boala-n noi, faci cârcei. România în anii '70 făcea posesie.

---a mai spus Hagi

Hagi vrea să se bată la titlu anul ăsta şi în iarnă îşi va întări echipa. A pus ochii şi pe Sânmărtean (foto: Andi Popescu / Sportpictures.eu), care vrea să scape din "infernul" de la Pandurii. "El face artă!", a spus Hagi pentru DigiSport.

Nu depinde de mine acest transfer E greu să-l ofertezi pe Sânmărtean, pentru că știu că e foarte scump. Nu știu ce oferte are. La noi e un grup tânăr, trebuie să faci anumite lucruri. Sunt încântat de fotbalul lui, la noi ar face artă! Automat, dacă îl ofertezi pe Sânmărtean, trebuie să-ți propui să ajungi și tu cel mai bun. Sânmărtean și cu Florin Cernat sunt cei mai buni "decari" din Liga 1, fotbaliști care fac diferența, imprevizibili. Chiar dacă greșesc 7 pase, vine o execuție, o gândire. Sânmărtean are și constanță, aleargă mult. Pentru mine, el face artă!,

---s-a arătat încântat Hagi

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi