Hagi: "Cu 4 milioane de euro eu o duc pe Viitorul în Champions League!"

Viitorul a ajuns la 1 punct în spatele Stelei, iar Hagi visează frumos. Deși consideră că nu se poate compara cu echipa lui Reghecampf, fostul mare fotbalist are planuri mari. Are nevoie de 4 milioane de euro buget, ca să-şi împlinească visul. Pe transferuri investeşte cât mai puţin.

Când o să am șansa,o să îi iau pe cei mai buni. Atunci stați liniștiți. O să am 70% posesie în fiecare meci, o să dominăm. Și vor da cel puțin 2-3 goluri pe meci. Eu acum nu pot. Nu am bani de achiziții, că dacă aș avea, aș face o echipă frumoasă. Eu mă duc în Champions League cu 4 milioane de euro. Cu 500 de mii -1 milion de euro pe an pentru achiziții, o fac, pentru că eu ştiu să produc jucătorul, să îl antrenez, să îl fac să fie mai bun. Eu iau jucătorul care știe cu mingea. Care nu are presiune când are mingea, o caută. Multă creație...,

---a declarat Hagi

Pe tinerii jucători se bazează Hagi, iar evoluţia Viitorului din acest an în Youth League (nn - Liga Campionilor la tineret) îi dă încredere.

Spunea Jean Vlădoiu că noi, la juniori, nu prea avem... Să se uite la Viitorul în Youth League. 70% posesie!..Trebuie să te și impui, nu numai joc defensiv și pe contraatac. Dar pentru asta trebuie să te antrenezi, să stai cu orele pe teren. Nu mă întrebați pe mine cât, să-i întrebați pe Lucescu, pe Guardiola...Eu trebuie să mă impun în teren. Cu selecția jucătorului,

---mai zice Hagi

Fiul lui Hagi face spectacol în Italia, la echipa de tineret a Fiorentinei. În ultima etapă a marcat un gol de senzaţie din lovitură liberă în minutul 9 al meciului cu Juventus. Este al patrulea gol reuşit de Ianis Hagi la puştii Fiorentinei.

 

Foto: Ştefan Ciocan / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi