Hackerii trişează pe siteurile de poker online; sunt afectaţi clienţii PokerStars şi Full Tilt Poker!

Pokerul este unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou, iar de la apariţia operatorilor online s-a răspândit foarte rapid peste tot în lume. Beneficiile pokerului pe internet sunt multiple, însă se întâmplă şi lucruri nedorite care te pot afecta şi pe tine.

Dacă eşti un client al celor doi operatori prezentaţi de mine în titlu trebuie să ştii că hackerii au descoperit o modalitate de a trişa perfect la pokerul online, folosindu-se de un program de tip spyware. Descoperirea a fost făcută de către ESET, o celebră companie slovacă de securitate IT şi afectează în special clienţii din estul Europei. 
 

Joacă acum poker online alături de cei mai buni jucători din lume!
 

Programul în cauză este un virus denumit Win32/Spy.Odlanor, care acţionează şi infectează computerul în momentul când se descarcă anumite programe şi aplicaţii pentru poker, dar şi programe uzuale gen Torrent sau Daemon Tools. Acţionează foarte simplu, trimiţând capturi de ecran cu cărţile jucătorului către hacker în orice moment al jocului, precum şi ID-ul unic. Hackerul foloseşte ID-ul pentru căutarea jucătorului ţintă şi încearcă să intre la aceeaşi masă cu persoana ale cărei cărţi le cunoaşte.

ESET a detectat astfel de activităţi pe siteurile PokerStars (deschide cont acum) şi Full Tilt Poker încă din luna martie şi informează că sunt în pericol în special clienţii din Europa de Est. Au fost confirmate sute de cazuri din ţări precum Rusia, Ucraina, Kazahstan, Belarus, Polonia, Ungaria şi Cehia.

Acest spyware este instalat în special prin descărcarea anumitor programe şi aplicaţii pentru poker. Este programat să creeze Print Screen pentru ferestrele clienţilor de pe cele două siteuri de poker, pe care le trimite atacatorului. Acesta se poate conecta uşor la mesele dorite din moment ce siteurile permit căutarea jucătorilor după ID. În concluzie, este în pericol orice jucător de poker în acest moment, nu doar cei din estul Europei.Robert Lipovsky, cercetător ESET

Trebuie precizat că infectarea nu se face prin intermediul camerelor de poker online, deoarece softul acestora este extrem de bine protejat, ci exclusiv din surse externe.

Fii foarte atent la ce programe descarci de pe internet şi foloseşte numai aplicaţiile recomandate de operatorii de poker. PokerStars şi Full Tilt Poker au foarte mulţi clienţi şi în România, iar o astfel de ştire trebuie luată serios în seamă şi de jucătorii din ţara noastră. Află mai multe despre PokerStars: https://pariurix.com/camera-de-poker-online-pokerstars.html


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi