Habibou nu știe ce să aleagă: Turcia sau Franța. Bordeaux și Gaziantep se bat pe fostul jucător al Stelei

Turcii de la Gaziantep s-au înțeles cu Habib Habibou, dar fostul atacant al Stelei s-ar putea să nu mai ajungă în Turcia. Deși s-au înțeles cu turcii, francezii de la Rennes se pare că s-au sucit - acum vor să-l vândă definitiv la Bordeaux, care caută un înlocuitor pentru Diabate, plecat în..Turcia, la Osmanlispor. Diabate va fi coleg la Osmanlispor cu Raul Rusescu, fostul jucător al Stelei.
Șumudică se putea întâlni la Gaziantep cu Habibou, dar românul a decis să rămână acasă și să o califice pe Astra în grupele Champions League.

Ajuns la 29 de ani, Habibou a prins mai puțin de un sezon în 2008 la Steaua, când a marcat 1 singur gol în 8 meciuri. Presa din Franța scrie că africanul, crescut la tineretul lui PSG, e hotărât să plece la Bordeaux în cazul în care nu reușește să-l convingă pe antrenorul lui Rennes, Christian Gourcouff. Acesta a venit la conducerea lui Rennes după doi ani petrecuți pe banca naționalei Algeriei. Rennes a terminat anul trecut pe 8 în Franța, cu trei locuri mai sus decât Bordeaux. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi