Guvernul italian pune bețe în roate jocurilor de noroc online

Noul guvern din Italia își continuă planurile privind interzicerea publicitatății pentru serviciile de pariuri online după ce vicepremierul Luigi Di Maio a emis un așa-numit "decret de demnitate". Ca parte a decretului, va exista o "interzicere a publicității în domeniul jocurilor de noroc", a declarat Di Maio (foto: calvinayre.com), liderul celui mai mare partid politic din Guvernul de coaliție instalat în luna martie. 

Intențiile cu privire la jocurile de noroc nu erau noi. Cu câteva zile de numirea noului Guvern, s-a vorbit despre faptul că se vor impune "limite stricte asupra formelor de jocuri de noroc care permit pariuri repetate", precum și o "interdicție completă" privind sponsorizările legate de jocurile de noroc.

De asemenea, Executivul italian dorește să reducă numărul de terminale de jocuri de noroc cu o treime. Premierul Di Maio, care este și ministrul Economiei, Muncii și Politicilor sociale, a declarat că represiunea asupra industriei va începe cu publicitatea. Cu toate acestea, el a insistat și asupra faptului că nu dorește să interzică jocurile de noroc în totalitate (foto: casino.org).

În luna aprilie, autoritatea italiană de reglementare a jocurilor de noroc (ADM) a primit cereri de licență pentru jocuri de noroc online de la 80 de operatori.

Unele companii au optat pentru depunerea de cereri separate pentru licențe multiple, taxa pentru fiecare dintre acestea fiind stabilită la 200.000 de euro.

Bet365, PokerStars și Lottomatica (foto: calvinayre.com) se numără printre mărcile care au depus cereri în acest sens, iar noile licențe vor fi valabile până la data de 31 decembrie 2022.

Deschide cont și pariază online la această loterie virtuală cu un bonus de bun venit de până la 1.500RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi