Guvernul din Filipine, cu ochii pe jocurile de noroc. Super-taxe pentru păcănele

Operatorii de jocuri de noroc licențiați din Filipine se confruntă cu o schimbare majoră în ceea ce privește obligațiile financiare către stat pentru cazinourile online. Când reprezentanții Departamentului pentru Divertisment și Jocuri de Noroc (PAGCOR) au anunțat înființarea unui nou organism - Philippine Offshore Gaming Operator (POGO) care va acorda licențele de joc, aceștia au declarat că se va opera după un sistem unic de impozitare pentru produsele cazinourilor online. Totul până când Autoritatea de reglementare a jocurilor de noroc va lua noi măsuri. Iar acestea au venit...

În conformitate cu planul inițial anunțat, licențiații POGO urmau să plătească 10 000 dolari pe lună pentru fiecare masă de cazinou live pe care o operau, în timp ce pentru fiecare terminal slot-machine taxa lunară va fi de 5 000 dolari pentru primele 100 de jocuri, și 2 000 dolari pentru fiecare joc în plus față de cele 100...

Conform noului regulament revizuit pe 25 mai, licențiații POGO vor continua să plătească cei 10 000 dolari lunar pentru fiecare masă live, dar ”păcănelele” vor fi taxate acum cu 2% din veniturile brute pe care acestea le produc în fiecare lună! 

De asemenea, operatorii licențiați au obligația să depună declarațiile fiscale cu veniturile din jocurile de noroc la începutul fiecărei luni! Modificările vor intra în vigoare începând cu 1 iunie 2017. 

AICI AI TOATE CAZINOURILE ONLINE RECOMANDATE ŞI LICENŢIATE ÎN ROMÂNIA!

Programul POGO, pe care PAGCOR l-a ​​anunțat inițial în septembrie anul trecut, a fost gândit astfel încât să acorde Autorității Naționale de Reglementare un control mai mare asupra ”industriei” jocurilor de noroc online din țară, reducând în același timp rolul deținut anterior de agențiile regionale.

În urma acestei decizii, sumele virate la bugetul de stat de către operatorii de jocuri de noroc online vor crește simțitor, iar perspectivele statului sunt tot mai bune...PAGCOR a emis până în prezent 42 de licențe POGO, iar Guvernul a anunțat, la începutul acestei luni, că mai sunt alte 44 de cereri în așteptare! Autoritățile se așteaptă ca industria online din Philippine să atingă ponderea veniturilor pe care PAGCOR le obține din industria de jocuri de noroc din țările în curs de dezvoltare.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi