Gus Hansen, la un pas să se bată la masa de poker! S-au aruncat pe jos fise în valoare de 150.000$

Faimosul card-room privat "Bobby's Room" de la Bellagio a fost martor, la final de 2006, la o ceartă cum rar se vede la o masă de poker între profesionişti. Gus Hansen şi David Oppenheim au fost aproape de o bătaie în toată regula, cei doi fiind cu greu opriţi de ceilalţi jucători.

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A PARTICIPA LA CELE MAI INTERESANTE TURNEE!

Un tweet dat la final de an de legenda Doyle Brunson a atras atenţia tuturor. Deşi acesta nu mai joacă în turnee decât foarte rar din cauza vârstei înaintate, obişnuieşte să evolueze la mese de cash "high stakes". Aşa s-a întâmplat şi după Crăciun, când alegerea a fost evidentă - "Bobby's Room", Las Vegas, Nevada.

Cel poreclit "Texas Dolly" şi-a informat fanii cu privire la modul în care s-au desfăşurat lucrurile la mesele de joc, însă, ca un adevărat gentleman, nu a folosit nume. "Au sărit scântei în Bobby's Room. Doi jucători care jucau de 48 de ore s-au tiltat şi au azvârlit pe jos fise de 150.000$", a punctat americanul de 83 de ani pe twitter.

În media de specialitate din Vest şi de peste Ocean s-a discutat intens despre subiect, iar unele voci, neconfirmate, l-au indicat pe Gus Hansen printre protagonişti. Nordicul a făcut lumină în acest caz, recunoscând pe Facebook incidentul. Chiar dacă se speculase că s-ar fi împărţit şi lovituri, Gus a dat asigurări că nu s-a ajuns la aşa ceva. 

"Încă un update despre acţiunea de la high-stakes: în Bobby's Room au apărut tensiuni, s-a ţipat, au zburat fise atunci când David Oppenheim şi al dumneavoastră Gus Hansen s-au certat la modul cel mai serios. Nu s-au dat pumni, dar amândoi am fost la un pas să o facem", a explicat danezul. 

După doi ani în care a stat departe de orice masă de poker, Gus Hansen a revenit în 2016 la marea sa pasiune, participând atât în turnee live, cât şi online (acolo unde a pierdut 20 de milioane de euro în întreaga carieră. Povestea sa incredibilă o poţi citi aici).

Camera "Bobby's Room" din incinta celebrului Belaggio este numită aşa în onoarea lui Bobby Baldwin, învingător în 1978 în World Series of Poker (WSOP). Jucători profesionişti de high roller din toată lumea, dar şi oameni de afaceri care joacă poker doar în mod recreaţional şi vor să îşi testeze abilităţile împotriva celor mai buni din lume se aşază la mese de cash. Se joacă pe sume enorme, ajungându-se chiar la blinduri de $4,000/$8,000. Ca atare, nervii sunt întinşi la maximum, mai ales că mulţi dintre profesionişti au sesiuni extrem de lungi, unele depăşind foarte des 24 de ore. De menţionat şi faptul că - de obicei, excepţie fac evenimentele create special în acest sens - nu există camere de filmat, astfel că discreţia este cât se poate de mare. Singurele informaţii scurse le aparţin chiar jucătorilor, dar de cele mai multe ori şi aceştia păstrează o discreţie foarte mare. 

De descoperit o singură  "necunoscută"

Dacă în privinţa conflictului din "Bobby's Room" s-a făcut lumină, fanii pokerului sunt extrem de curioşi cine a fost performerul ultimei săptămâni din 2016. Acelaşi Brunson a dezvăluit pe twitter că un jucător a reuşit să transforme 12.000 de dolari în nu mai puţin de 550.000, o performanţă cu adevărat incredibilă, mai ales că sunt destul de mulţi "rechini" şi nu există spaţiu de manevră foarte mare. 

Chiar dacă a fost rugat de fani să îl indice pe jucătorul în cauză, Doyle a refuzat politicos, explicând faptul că poate să facă o singură precizare în acest sens: "N-am fost eu ăla. Eu am transformat 400.000$ în 250.000$ :-(((((". Totuşi, având în vedere că social media sunt extrem de populare printre toţi jucătorii de poker, indiferent de vârstă, este de aşteptat ca în următoarele zile să apară informaţii despre cel care a reuşit să aibă acel run formidabil.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi