Share

Pronostic pentru Guillermo Olaso - Raul Brancaccio, ITF Spania F33, 10.10.2017

Tenis

Cota: 1.40

Adaugat de: Tudor Cosma

10 Oct 2017 03:09 348 0
Logo Guillermo Olaso
Logo Raul Brancaccio
Guillermo Olaso
Raul Brancaccio
VS
11:00 10 Octombrie 2017
ITF Spania F33

Analiză și informații pentru Guillermo Olaso v Raul Brancaccio

Turneul ITF Spania F33 are loc în Riba-Roja de Turia, o mică municipalitate în comunitatea valenciană, iar în această analiză voi detalia partida dintre Guillermo Olaso şi Raul Brancaccio, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Competiţia de aici este destul de mică, şi dacă ne uităm la localitate gazdă, însă şi dacă privim spre fondul de premiere, care este de doar 15.000 de dolari, aşadar valoarea minimă admisă de Federaţia Internaţională de Tenis. 
Chiar şi aşa, condiţiile sunt bune. Baza sportivă se numeşte Club de Tennis El Collao, care dispune de 6 terenuri acoperite cu o zgură lentă, iar faptul că aici este în continuare o climă foarte bună pentru sport, face ca turneul să se dispune în aer liber. 
Tabloul de concurs este puternic, aici găsind nume precum Steven Diez, Pol Toledo Bague, Oriol Rocca Batalla sau Maxime Chazal, toţi cu rezultate recente foarte bune. 

Guillermo Olaso este un spaniol de 29 de ani, locul 528 ATP. 
Însă povestea lui Olaso este foarte interesantă, însă din păcate la modul negativ. Un sportiv foarte talentat, care în 2011 era aproape de topul 100 ATP, jucând de la egal la egal cu toţi marii tenismeni din lume, Olaso a fost dovedit că a aranjat meciuri pentru mafia pariurilor, şi a fost suspendat 5 ani de zile. 
Evident, orice perspectivă a şa a dispărut, deşi consider că el poate juca încă 6-7 ani, având totuşi corpul foarte puţin epuizat după această perioadă de pauză. 
Mare specialist pe zgură, el a revenit în circuit în forţă, având nişte rezultate foarte solide în ultimele trei luni: titlu la ITF Georgia F1, finală la ITF Georgia F2, titlu la ITF Turcia F27, plus finală la ITF Spania F30. Aşadar, din Iulie de când a revenit în sport, are deja două titluri şi două finale, câştigând cu sportivi gen Martinez (locul 261 ATP), Carli (locul 514 ATP) sau Cuevas (locul 438 ATP). 
Totuşi, după un asemenea tur de forţă corpul său s-a resimţit, el fiind nevoit să se retragă de la competiţia ITF Spania F31, deşi jucase bine până în acel moment cu Malfeito. 

Raul Brancaccio este un italian de 20 de ani, locul 604 ATP, aflat la cel mai bun sezon din cariera sa. 
De fapt, Brancaccio se află pe cea mai bună poziţie din viaţa sa, el anul trecut abia intrând în topul 1000, şi chinuindu-se să aibă rezultate. 
Totuşi, în 2017 Râul a reuşit o semifinală la ITF Spania F11, o semifinală la ITF Spania F18, sau mai recent un sfert de finală la ITF Spania F23. 
Chiar şi aşa, italianul mi se pare momentan în formă slabă. El vine de altfel după 5 înfrângeri în ultimele 6 partide, toate disputate pe zgură, în condiţii similare celor de aici. 
Astfel, Raul a fost învins de Durasovic (locul 546 ATP), Ferrol (locul 501 ATP), Senise (locul 877 ATP) sau Lobato (locul 461 ATP). 
Iar acum două săptămâni, la ITF Spania F31: 

- 2-6 2-6 cu Ivorra (locul 930 ATP), câştigând 59% mingi cu primul serviciu, 29% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (3 salvate) 

Este prima întâlnire directă între cei doi.

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Încasează acum un pariu LIVE fără risc de 60RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe Shanghai Masters și obține 3 FREEBET-uri X 50RON fiecare!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

Pont Guillermo Olaso VS Raul Brancaccio: Guillermo Olaso castiga

Guillermo Olaso este printre cei mai buni tenismeni ai generaţiei sale, el fiind foarte aproape de topul 100 ATP acum 6 ani. Însă din păcate spaniolul a aranjat meciuri pentru mafia pariurilor, fiind prins şi suspendat 5 ani de zile. Revenit în circuit, Olaso parcă şi-a regăsit ritmul de joc, având din iulie până acum 2 titluri şi alte două finale, dominându-şi aproape orice oponent. Brancaccio este destul de bun, intrând de un an în topul 1000 şi având două semifinale, ambele pe zgură. Însă el vine aici după 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri, majoritatea foarte clare precum un 2-6 2-6 cu Ivorra, un 1-6 2-6 cu Ferrol sau 2-6 1-6 cu Senile. Astfel, consider că Olaso este favoritul acestei partide, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Guillermo Olaso castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

41

Castigate:

29

Pierdute:

8

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici