Guardiola mai vrea jucători, City e pe fază: 44 mil euro pe un fotbalist de la Espanyol!

Manchester City a dat primul rateu în noul sezon din Premier League, 1-1 acasă cu Everton, iar Pep Guardiola a decis că mai are nevoie de jucători. Acum, a pus ochii pe un fotbalist de la Espanyol..Jurnaliștii de la Sport.es scriu că Manchester City e gata să plătească 44 milioane de euro pentru Aaron Martin. (foto: rcdespanyol.com)

De la 300 mii euro anul trecut, fundașul stânga spaniol (crescut de la vârsta de 8 ani de clubul catalan) a ajuns să fie evaluat acum pe piața transferurilor la 10 milioane de euro. Inițial, englezii au oferit 22 milioane euro, dar când au auzit că pe fir a intrat și Real Madrid au ridicat imediat ștacheta. 

În așteptarea lui Martin, Man City se pregătește să semneze cu Jonny Evans de la West Bromwich. 32,6 milioane de euro va plăti gruparea de pe ”Etihad” în schimbul apărătorului vândut în 2015 de Man United la West Bromwich cu 8,3 milioane de euro. City a licitat prima oară 19,5 milioane de euro pentru jucătorul de 29 de ani (foto: wba.co.uk), dar West Brom nici nu a vrut să stea la discuții.

Evans nu a jucat încă în noul sezon și asta pentru că el a refuzat să semneze prelungirea contractului. Iar Mirror scrie că în aceste condiții afacerea este ca și făcută. Mai cu seamă că antrenorul Tony Pulis a cerut deja alți jucători la echipă: Kevin Wimmer (Tottenham) și Ben Gibson (Middlesbrough).

În același timp, de la City continuă să plece jucători...Potrivit jurnaliștilor de la BBC, Wilfried Bony va semna cu Swansea - club pentru care a mai evoluat în perioada 2013-2015. Manchester City a plătit pentru jucătorul ivoran 32,3 milioane de euro acum doi ani. Cele două cluburi nu au convenit până acum asupra unei taxe, dar englezii scriu că Bonny se va întoarce la Swansea pentru mai puțin de jumătate din această sumă.

 

Bony (foto: facebook) a bifat 46 de apariții în primele 18 luni de contract cu City, marcând 10 goluri. Odată cu sosirea lui Pep Guardioal la echipă, acesta a fost împrumutat la Stoke pentru 2,35 milioane euro. La Swansea, Bony a venit în 2013 de la Vitesse și a reușit să marcheze 25 de goluri în 54 de partide până să semneze cu City.

Sezonul trecut, el a dezamăgit la Stoke - reușind să înscrie doar 2 goluri în toate competițiile. Se pare însă că antrenorul lui Swansea, Tony Pulis crede în continuare în talentul jucătorului ivorian de vreme ce a hotărât că are nevoie de el. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!