Guardiola joacă tare! City oferă 85 mil euro pentru un jucător al Realului!

Pep Guardiola și-a propus să câștige titlul cu Man City în Premier League din primul an petrecut pe ”Etihad”, dar Conte și Chelsea i-au dat planurile peste cap celui mai dorit antrenor în acest moment. Tehnicianul catalan a strâns din dinți, dar și rândurile, și și-a făcut planul de bătaie pentru actualul sezon. A reușit să aducă jucători tineri, dar cu o valoare enormă, și rezultatele s-au văzut repede. ”Cetățenii” au câștigat deja Cupa Ligii în acest sezon și sunt ca și campioni în PL. 

Guardiola (foto: mancity.com) vrea și mai mult și încearcă, acum, să ajungă cât mai departe în Champions League. City a ajuns în sferturi și se va bate pentru un loc în semifinalele competiției cu marii rivali din campionat de la Liverpool - singura echipă care a reușit să-l bată sezonul ăsta pe Guardiola în Premier League. Cu toate astea, la casele de pariuri online legale recomandate de noi Man City are o cotă minimă de 1.38 să se califice în semifinalele Ligii în dauna trupei lui Jurgen Klopp. Cât privește șansele la câștigarea trofeului, bookmakerii au plasat echipa lui Guardiola pe locul doi (cote 4.00 - 4.50), în spatele Barcelonei (3.50). 

Pep Guardiola se pregătește pentru bătălia cu Liverpool, dar are grijă de pe acum să-și facă o trupă și mai și pentru sezonul următor. Și, conform jurnaliștilor englezi, în planurile antrenorului de la Man City a intrat și ”galacticul” Isco! Se spune chiar că mijlocașul Realului (foto: realmadrid.com) este încântat de transferul la City, în ciuda interesului enorm manifestat de marea rivală Man United, dar și de Arsenal. 

Tânărul internațional spaniol a respins de două ori până acum oferta ”cetățenilor” (ultima dată vara trecută) pentru a rămâne la Real, dar odată cu plecarea lui Zidane la sfârșitul acestui sezon Isco nu vrea să mai rămână nici el pe ”Bernabeu”. Numele lui Isco a fost mult timp legat de o plecare de la Madrid, în condițiile în care jucătorul a fost marginalizat de ultimii trei antrenori  - inclusiv de Zidane, cel care a avut un rol esențial în aducerea lui la echipă în 2013. 

Cele mai importante cluburi din Premier League sunt cu ochii pe el, dar în pole position să-l transfere este Man City, care pregătește o ofertă fabuloasă, de 85 milioane de euro! Isco (foto: managingmadrid.com) este un talent înnăscut și unul dintre cei mai promițători mijlocași spanioli, și este văzut de către Pep Guardiola jucătorul ideal în jurul căruia să construiască o echipă tânără și valoroasă, în același timp. 

Spaniolul este foarte confortabil pe minge și ușor la ochi. El este util în posesie și poate alege o trecere. Isco are un fel de viziune, care este extrem de importantă dacă îți implici mai departe comerțul și ai arătat deja clasa sa nu doar jucând în colegii de echipă, ci și înregistrând spectaculos în mai multe rânduri.

Dacă Isco este nerăbdător să se mute în Premier League, în schimb Man Ciy va avea mari probleme în a-l convinge pe Florentino Perez să renunțe la unul dintre jucătorii săi preferați. Se spune că în momentul în care jucătorul a semnat prelungirea contractului, președintele Realului i-a stabilit o clauză de reziliere de 700 milioane de euro. Bineînțeles, madrilenii nu vor lua niciodată banii ăștia, dar e de așteptat ca Perez (foto: realmadrid.com) să ridice serios ștacheta. Astfel că afacerea s-ar putea ridica la minim 100 milioane de euro. 

Spaniolii scriu că e greu de crezut că Isco va rămâne la Madrid cu asemenea interes din partea celor de la Man City, mai cu seamă că nu se poate spune că cele două ”părți” au o relație minunată. Isco ar putea fi, în același timp, o lovitură grea pentru marii rivali de la Man United, știut fiind cât de mult îl vrea și Jose Mourinho pe mijlocașul spaniol. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!