Guardiola îl vrea pe Alaba. 45 de milioane de euro oferă Man City

Manchester City a făcut 1-1 acasă cu Everton în ultima etapă jucată în Anglia şi Pep Guardiola şi-a dat seama că încă mai are nevoie de jucători pentru a defila în campionat spre titlu. Le-a transmis şefilor echipei că are nevoie neapărat în apărare de David Alaba, cu care a lucrat trei ani la Bayern Munchen.

45 de milioane de euro sunt dispuşi să plătească şefii lui City pentru a-i face pe plac lui Guardiola. Presa din Anglia scrie că oficialii englezi s-au întâlnit deja cu intrenaţionalul austriac de 24 de ani şi cu impresarul acestuia pentru a stabili detaliile sosirii pe "Etihad Stadium". Şefii lui City i-au transmis însă lui Guardiola că e aproape imposibil ca Alaba să vină în perioada de transferuri din iarnă, aşa că totul se va întâmpla cel mai sigur în vara viitoare. Pep Guardiola a insistat ca Alaba să semneze măcar un precontract, pentru a fi sigur că afacerea nu pică.

Antrenorul lui Man City a spus la conferinţa de presă după meciul cu Everton că încă sunt erori mari în defensivă, pe ambele flancuri, poziţii preferate de către David Alaba. Guardiola (foto: Press Association) vrea să renunţe la opţiunile sale de-acum din apărare şi să-l aducă pe internaţionalul austriac, pe care îl consideră "cel mai bun fundaş stânga din lume".

David Alaba mai are contract cu Bayern până pe 30 iunie 2021 - în martie şi-a prelungit contractul cu bavarezii pentru un salariu de 83 de mii de euro pe săptămână! Manchester City i-a promis lui Alaba că îi va dubla salariul dacă se va muta în Anglia. 

Manchester City a mai încercat să-l transfere pe Alaba chiar înaintea prelungirii contractului cu Bayern, dar jucătorul a refuzat când a auzit de salariul oferit de nemţi. "El va fi una dintre piesele de bază ale echipei noastre în următorii ani", spunea atunci Karl-Heinz Rummenigge. Şi Alaba s-a arătat super-mulţumit de afacere. 

Sunt mândru că voi continua să joc pentru clubul la care am crescut. Am trăit multe momente frumoase aici şi vreau să câştig în continuare alte trofee cu Bayern,

---spunea David Alaba în luna martie

Foto: goal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi