Guardiola, bine ai venit în Infern! Manchester City va pregăti meciul cu Steaua printre ruinele din Giuleşti!

Incredibil, super-starurile lui Manchester City se vor antrena pentru meciul cu Steaua din play-off-ul Ligii printre...dărâmăturile din Giuleşti! Şefii Stelei au găsit de cuviinţă să-i trimită pe fotbaliştii de milioane de euro ai lui Guardiola să se schimbe şi să facă duş în vestiarele care stau să pice şi unde mucegaiul e la el acasă!

Pentru Becali, este o super-afacere. Conform "Prosport", doar 650 de euro o costă pe Steaua închirierea stadionului "Valentin Stănescu" pentru două zile, 16 şi 17 august, aşa cum au cerut englezii! Guardiola are în plan să rămână peste noapte la Bucureşti după meciul cu Steaua, iar a doua zi să efectueze un antrenament uşor, pentru că pe 20 august City are meci cu Stoke în campionat. Foarte posibil, însă, ca englezii să fugă cât îi vor ţine picioarele, când vor vedea condiţiile din "epoca de piatră" din Giuleşti. Din cauza problemelor financiare care au măcinat Rapidul, stadionul din Giuleşi arată deplorabil, cu un gazon ars de soare, cu holuri insalubre şi cotloane în care mizeria şi lucrurile aruncate de-a valma au devenit un sport. Dezastrul din Giuleşti a fost surprins, cât se poate de bine, de cei de la "DolceSport", în câteva cadre incredibile!! 

În fine, Guardiola şi ai lui nu-şi vor putea potrivi nici ceasurile în Giuleşti. Chiar dacă de la Bucureşti se dă ora exactă în România, ceasurile de la peluzele stadionului au dispărut - semn că fanii au vrut să păstreze o amintire din ce a fost odată un vis frumos. Spulberat de nepăsarea unor oameni care au dus echipa în Liga a 5-a.

Foto: DolceSport

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi