Guangzhou, ofertă mare cât China pentru starul lui Arsenal, Alexis Sanchez

Arsenal duce muncă de lămurire cu Alexis Sanchez ca să semneze un nou contract, până în 2021. Atacantul în vârstă de 27 de ani e tentat însă mai mult să plece. Ultima ofertă, venită din China, l-a pus pe gânduri. Campionii de la Guangzhou Evergrande (antrenaţi de brazilianul Felipe Scolari) i-au oferit un contract pe trei ani cu un salariu săptămânal de 354 de mii de euro, cu 200 de mii de euro mai mult faţă de cât primeşte acum!

Banii reprezintă motivul pentru care Alexis Sanchez a refuzat până acum să-şi prelungească înţelegerea cu Arsenal, iar Arsene Wenger e disperat că îl pierde pe unul dintre oamenii de bază ai echipei. Chilianul a cerut 290 de mii de euro ca să rămână pe "Emirates" şi în aceste condiţii e greu ca şefii echipei să-l mai păstreze, scrie presa din Anglia. 

Şefii lui Arsenal au fost cât pe ce să-l piardă pe Mesut Ozil (foto: goal.com). L-au convins cu o suplimentare la salariu de 50 de mii de euro.

Internaţionalul german a sărbătorit victoria cumpărându-şi o nouă casă într-un cartier select al Londrei. 11,2 milioane de euro a plătit Ozil pe o casă imensă cu lift interior, compusă din 6 dormitoare, 4 sufragerii, trei bucătării şi o sală de biliard. Casa mai dispune de o cramă la subsol şi este înconjurată de o grădină cu alei impunătoare, ascunse în spatele unor porţi din fier forjat. 

"Greii" din Anglia sunt atenţi la tot ce mişcă în "curtea" lui Arsenal. Manchester United, Chelsea şi Manchester City pândesc orice greşeală a şefilor de pe "Emirates". Şi italienii de la Juventus au fost interesaţi la un moment dat de jucători de la Arsenal. Interesul acestora a scăzut brusc, imediat după ce au aflat că Mesut Ozil şi-ar fi prelungit înţelegerea cu englezii pentru un salariu săptămânal de 230 de mii de euro. Juve l-a dorit pe internaţionalul german în vârstă de 28 de ani încă din vară, după ce presa din Anglia a scris că Ozil nu mai este atât de fericit la Arsenal. 

 

Foto: Reuters

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi