Agentia de pariuri GsBet

gs-bet-1.jpg

Agentia de pariuri GsBet - PariuriX va prezenta in cele ce urmeaza informatii interesante despre aceasta casa de pariuri sportive: istorie, cum a progresat, oferta sportiva etc.


Despre istoria agentiei

O societate infiintata in anul 2005, s-a facut cunoscuta pe piata apriurilor din Romania datorita seriozitatii si ofertei variate de care a dat dovada . Firma a avut un inceput timid, deschizandu-si activitatea cu doar o firma in Bucuresti, insa s-a extins extrem de repede la nivel national, in primul an ajungand la peste 30 de agentii la nivel national.

Tehnologia si infrastructura acestei case de pariuri au facut ca GS Bet sa fie una din cele mai apreciate agentii de pariuri de cartier din Romania. Cu un sediu central in Bucuresti, firma are licenta pentru exploatarea jocurilor de noroc offline prin aprobarea Comiisiei de Autorizare a Jocurilor de Noroc din cadrul Ministerului de Finante Publice , aprobata la 15.11.2006, nr 612. Au atras asupra sa extrem de multi pariori inceptatori, pariori care nu isi permit sa investeasca foarte mult in pariuri. Au limitat miza minima la doar un leu, pe biletul de joc putandu-se juca pana la 30 de evenimente.


Aceasta este casa de pariuri online recomandată de PariuriX! Deschide și tu un cont chiar acum!

 

Cu ce s-au remarcat cei de la GS Bet de- lungul timpului?

Au fost printre primele agentii de pariuri care au scos restrictiile de pariere in ceea ce priveste campionatul Romaniei, dat fiind faptul ca in urma cu mai multi ani, erau restrictii de pariere pe acest campionat privind numarul de meciuri. De asemenea, GS Bet ofera cote foarte competitive, firma stiind ca pana la urma ei depind de pariorii care le calca pragul.

O echipa tanara, foarte motivata, care ofera clientilor un grad mare de seriozitate prin colaborarea foarte buna cu pariorii. Exista numeroase oferte de pariere in oferta celor de la GS Bet; puteti miza pe numeroase oferte de pariere precum " Rezultat final, total goluri ajustabil, total goluri prima repriza , echipa gazda sa inscrie, echipa oaspete sa inscrie, etc " . 


Pariuri pe caini la GS Bet

Multi pariori prefera sa parieze la agentii unde poti gasi si multe pariuri non-sportive, insa din pacate GS Bet ofera doar o alternativa in aceste pariuri, acelea fiind cursele de caini, tot mai frecvent vazute in mai toate agentiile de cartier .

 

Pariuri sportive

Desi nu exista multe agentii in care GS Bet sa aiba aceste pariuri non-sportive, oficialii celor de la GS Bet vor sa introduca acest sistem al curselor de caini, tot mai utilizat de romanii care pariaza offline. In ceea ce priveste oferta de pariuri, aceasta nu este atat de bogata precum altele, insa compenseaza prin faptul ca , cotele oferite sunt poate cele mai mari de pe piata .

GS Bet ofera o oferta printre care se regasesc sporturi ca : fotbal, baschet, futsal, hochei, motocilism sau tenis . In ceea ce priveste loto-ul international, acesta lipseste cu desavarsire din oferta celor de la GS Bet. Din pacate, multi pariori prefera sa aleaga alta agentie de cartier, pentru ca are mai multe optiuni de pariere , plus ca GS Bet continua sa piarda teren in fata agentiilor care continua sa investeasca . Vezi aici care agentii de pariuri sportive au cea mai buna oferta: https://pariurix.com/agentii/top-oferta

 

Miză minimă la GS Bet și suport clienți

Dupa cum spuneam mai sus, miza minima este de 1 leu, in cele peste 200 de agentii ale GS Bet din intreaga tara ( mai precis sunt 222 de agentii ) . In ceea ce privesc rezultatele din ziua precedenta / rezultatele din ziua curenta, acestea pot fi verificate direct pe site-ul GsBet,   sau direct in agentie, acolo unde operatorii GS Bet vor fi fericiti sa va ajute in vedere ridicarii eventualului castig. La capitolul suport, GS Bet are un avantaj mare.

Este una din putinele agentii de cartier care ofera acei operatori care lucreaza din suflet pentru clienti. In cazul in care nu dispuneti de internet, rezultatele poate fi verificate de asemenea la pagina de teletext a site-ului, pe antena 1 , la pagina 288/289. La capitolul contact/relatii cu clientii, cei de la GS Bet compenseaza oferta care nu e chiar atat de variata cu faptul ca ofera o adresa de mail, un numar de telefon pentru eventualele nelamuriri. In plus, puteti lasa si un mesaj celor de la GS Bet pe site-ul lor, completand acel chestionar cu numele dvs, adresa de mail, si eventuala neclaritate. In cel mai scurt timp, un operator GS Bet va va raspunde problemei dvs.

 

GS Bet vs pariuri online

In momentul de fata, agentii precum GS Bet pierd tot mai mult teren in fata pariurilor online, dat fiind faptul ca in cadrul acestui fenomen, sunt extrem de multe pariuri, majoritatea dintre ele putandu-se paria live. In plus, scapam si de acel 5 % care ne limiteaza castigurile, taxele si impozitele fiind si ele mai avantajoase la pariuri online (detalii aici).

De cand licenta pentru pariuri online a devenit obligatorie in 2015, mai multe case de pariuri stradale au facut trecerea din offline in online: Fortuna Bet, Superbet, Stanleybet, Casa Pariurilor și Mozzartbet. Din ce știm însă, GS Bet nu intentioneaza in viitorul apropiat sa faca acest pas, astfel incat si in urmatorii ani vom putea paria la ea doar din agentiile stradale.

 

Te-ar mai putea interesa si:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi