GS Bet ofera servicii de franciza

Stiati ca GS Bet ofera servicii de franciza ? Pentru cei care nu stiu ce inseamna o franciza GsBet va vom explica in continuare.

gsbet.gif

O afacere din care puteti castiga o suma importanta de bani presupun a-ti deschide propria ta agentie, o agentie de franciza.

Reteaua de agentii este formata din mici SRL-uri in fiecare oras, care vor plati o suma de 4000 de euro pentru a intra in aceasta afacere.

Odata achitata aceasta taxa, veti beneficia de toate echipamentele tehnice de care dvs veti fi nevoit sa le aveti pentru aceasta afacere : calculator, monitor, televizor, birouri, scaune, tejghea , autocolante, bannere si imprimante.

Totodata, veti beneficia si de un training de specialitate in care vi se vor defini elementele importante ale afacerii si modul de functionare.  In aceasta afacere, redeventa pe care francizantul o va plati reprezinta un procent de 11 % din cifra de afaceri + o taxa de marketing lunara ( francizorul fiind agentia GS Bet ).

Astfel, francizorul va va pune la dispozitie sistemul informatic prin care vei avea acces la baza de data pentru a introduce biletele pariorilor.

Profitul estimat in aceasta afacere este de circa 20 % din cifra de afaceri.

Multi spun ca aceasta afacere ar fi foarte profitabila. Pe de cealalta parte, la fel de multi afirma ca implica foarte multe riscuri si nu vor sa intre intr-o asemenea afacere.

Alege înțelept agenția de pariuri online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi