Griezmann la Manchester United, mutarea iernii. 71,3 milioane euro vrea Atletico Madrid!

Manchester United a anunţat că a demarat negocierile cu Atletico Madrid pentru Antoine Griezmann. 71,3 milioane de euro cer spaniolii pentru jucătorul care nu mai e atât de fericit la Madrid, scrie presa din Anglia. Faptul că Atletico a pierdut de două ori în ultimii trei ani finala Champions League în faţa marilor rivali de la Real, dar şi unele discuţii cu antrenorul Diego Simeone l-au făcut pe Griezmann să se gândească la plecare, mai scriu englezii.

Real şi Barcelona au făcut oferte pentru internaţionalul francez, dar şefii lui Atletico nu vor să vândă jucători marilor rivali din campionat. Aşa că acum Griezmann este foarte aproape de Manchester United, chiar dacă şi italienii de la Inter s-au interesat de el. Pentru Jose Mourinho, Griezmann este o prioritate în această iarnă, abilităţile lui de la mijlocul terenului şi puterea sa de luptă fiind apreciate mult de către antrenorul portughez. "Griezmann este un catalizator perfect între Paul Pogba şi Ibrahimovic, avem mare nevoie de un jucător ca el", le-ar fi spus Mourinho şefilor lui United. 

Pogba a fost primul care a vorbit despre un transfer al colegului său din naţională pe "Old Trafford". Griezmann mai are contract cu Atletico Madrid până în vara lui 2021, dar poate pleca oricând în cazul unei super-oferte. "Mutarea" i-ar grăbi finalul carierei lui Wayne Rooney la Manchester United, deşi Mourinho a anunţat că starul în vârstă de 31 de ani face parte în continuare din planurile sale. 

Griezmann nu suflă o vorbă. În ultimul său interviu a declarat că i-ar plăcea să joace peste Ocean într-o bună zi.

Vreau să mă opresc în Statele Unite. Iubesc America! Vreau să am un abonament în NBA și să merg cu copiii la fiecare meci. Chiar mă văd acolo. Nu știu încă în ce oraș, dar de ce nu aș juca pentru franciza lui Beckham din Miami? Ar fi cel mai bine să joc pentru Beckham. Oamenii vorbesc des despre Anglia, dar eu sunt încă aici. E dificil să merg de la Atletico la Real. Nu e necesar să încerc şi nici nu mă gândesc la asta,

---a declarat Antoine Griezmann

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a fost menajat de Diego Simeone în returul cu Guijuelo, din 16-imile Cupei Regelui. Chiar şi aşa, madrilenii s-au descurcat perfect şi au câştigat cu 4-1 după ce în tur s-au impus cu 6-0.

 

Foto: Abaca/Hepta/Sportpictures

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi