Griezmann, de nepreţuit. PSG e gata să plătească clauza de 100 milioane de euro!

Va fi bătaie mare pe Antoine Griezmann în perioada de transferări din iarnă. Manchester United şi-a stabilit ca obiectiv aducerea francezului pe "Old Trafford", dar bogaţii de la PSG vin tare pe turnantă şi vor să i-l fure de sub nas lui Jose Mourinho.

Şefii lui PSG sunt hotărâţi să achite clauza de 100 de milioane de euro a starului de la Atletico Madrid, anunţă presa din Spania. Şi asta pentru că francezii nu vor să dea încă un rateu, aşa cum au făcut-o vara asta, când au fost la un pas să-l aducă la Paris pe Neymar. Cei de la PSG au fost de acord să plătească clauza de 200 de milioane de euro a starului brazilian, dar nu şi datoriile acestuia către fiscul spaniol în valoare de 45 de milioane de euro, aşa că transferul a căzut. 

De "afacerea Griezmann" se ocupă directorul sportiv al lui PSG, Patrick Kluivert (foto: sport.fr), cel care tot caută cea mai bună soluţie în atacul echipei după plecarea lui Ibrahimovic. Golgheter la Euro 2016 şi desemnat în acelaşi timp cel mai bun jucător al turneului, Griezmann a marcat deja 7 goluri în acest sezon pentru Atletico Madrid.

Recent, Antoine Griezmann a fost ales cel mai bun jucător al sezonului trecut din Spania, devansându-i pe Messi şi Cristiano Ronaldo. Atacantul francez nu a fost prezent la gală, trofeul fiind înmânat unui reprezentant al clubului Atletico Madrid. 

 

Foto: Abaca/Hepta/ SPORTPICTURES

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi