Grecia Super League - Statistica pronosticurilor

Prima liga de fotbal a Greciei, Grecia - Super League ne-a oferit pana in acest moment 199 de partide in acest sezon 2011-2012 in care am avut 422 de goluri marcate (2.12 goluri pe meci). 49.7% din partide au fost castigate de gazde, iar oaspetii au castigat 27.1% din partide. Doar 34.7% din cele 199 de meciuri jucate pana in prezent au fost meciuri de peste 2.5 goluri marcate.

grecia-super-league.jpg

Grecia Super League - Statistici 1x2 Din cele 199 de partide disputate pana in prezent 99 au fost castigate de echipele gazda, oaspetii s-au impus in 54 de meciuri pentru ca alte 46 de partide sa se incheie la egalitate. Olympiakos are cel mai mare procentaj de victorii, ei reusind sa se impuna in 75% din meciurile jucate in acest sezon, iar Doxa Dramas a castigat doar 16% din meciurile jucate. Ei au 72% din partide pierdute fiind cea mai slaba formatie, in timp ce Aris are 36% din meciuri incheiate la egalitate, fiind cea mai buna formatie la capitolul remize.

Grecia Super League - Statistici sub / peste goluri - peste 0.5 goluri - Panathinaikos este singura formatie care a reusit sa termine toate meciurile din acest sezon in care sa se fi marcat macar un gol. In toate meciurile jucate de ei s-a marcat cel putin un gol, in timp ce in doar 80.0% din meciurile jucate de Aris s-a intamplat acest lucru. - peste 1.5 goluri - 87.5% din meciurile jucate de Olympiakos in acest sezon au fost meciuri cu peste 1.5 goluri fiind astfel formatia cu cele mai multe astfel de meciuri jucate, iar la capatul celalalt se afla Doxa Dramas care in doar 48.0% din meciuri s-au marcat acest numar de goluri. - peste 2.5 goluri - Olympiakos este singura formatie care a reusit sa incheie jumatate din meciurile jucate in acest sezon in care sa se fi marcat peste 2,5 goluri. Doxa Dramas in schimb are doar 20.0% din meciurile din acest sezon in care au fost meciuri de over 2.5 goluri - peste 3.5 goluri -  Panathinaikos este formatia cu cele mai multe meciuri in care s-au inscris peste 3.5 goluri in acest sezon, 33.3% din meciurile lor finalizandu-se astfel, in timp ce Panaitolikos  alaturi de Panionios  au fiecare 8.0% din meciuri in care s-au marcat 4 goluri. - peste 4.5 goluri - 12.5% din meciurile jucate de Panathinaikos in acest sezon au fost meciuri in care s-au isncris cel putin cinci goluri fiind cea mai buna formatie la acest capitol.

Grecia Super League - Statistici scor corect 18.09% din meciurile jucate in acest sezon 2011-2012 din Grecia Super League s-au incheiat cu acelasi scor, victorii ale gazdelor la limita cu 1-0. Acest scor il intalnim in 36 de partide si este cel mai des scor pe care l-am vazut in aceasta editie de campionat. Alte scoruri care s-au inregistrat in mai multe partide sunt 1-1, 2-0 si 0-0, fiecare rezultat l-am intalnit in cate 20 de meciuri.

Grecia Super League - Statistici diferenta de scor - victorii/infrangeri la un gol diferenta - Asteras impreuna cu  Atromitos au fiecare cate noua victorii obtinute la un singur gol diferenta in acest sezon si sunt cele mai bune formatii la acest capitol, in timp ce  Doxa Dramas si Panionios au de asemenea cate noua meciuri insa ei le-au pierdut la un gol. - victorii/infrangeri la doua goluri - Olympiakos a reusit sa obtina cele mai multe victorii la doua goluri diferenta in acest sezon, opt astfel de partide au reusit sa castige, in timp ce Doxa Dramas a pierdut de opt ori la doua goluri. - victorii/infrangeri la trei goluri - Olympiakos este cea mai buna formatie si la capitolul victorii la trei goluri diferenta, ei reusind sa se impuna in trei meciuri. Aris impreuna cu Ergotelis au pierdut fiecare cate doua meciuri la trei goluri diferenta in acest sezon. - victorii/infrangeri la patru sau mai multe goluri - Olympiakos si Panathinaikos sunt singurele formatii care au reusit sa obtina victorii la patru sau mai multe goluri in acest sezon, Olympiakos are trei astfel de victorii, iar Panathinaikos doar una singura.  Doxa Dramas,  Ergotelis, Kerkyra si Levadiakos au fiecare cate o infrangere suferita la peste patru goluri.

Grecia Super League - Statistici pauza / final In 59 din cele 199 de partide jucate pana acum in Grecia - Super League 2011-2012 gazdele au reusit sa se impuna dupa ce au condus si la pauza. Alte 38 de meciuri s-au incheiat cu victorii ale oaspetilor dupa ce au condus si la finalul celor 45 de minute, iar 36 de partide s-au incheiat tot cu victorii ale gazdelor insa dupa ce la pauza scorul a fost egal. Alte 34 de meciuri au fost meciuri care s-au incheiat la egalitate dupa ce si la pauza scorul a fost egal.

- 1/1 -  AEK Atena si Asteras Tripolis au cele mai multe astfel de meciuri jucate in acest sezon, fiecare a disputat cate 10 meciuri de 1/1, iar Kerkyra are cele mai putine cu doar patru partide. - 1/X - Din cele opt meciuri in care la pauza au condus gazdele, iar la final scorul a fost egal, Atromitos si  Levadiakos au fiecare cate trei astfel de meciuri jucate. - 1/2 - Doar trei meciuri au fost rasturnari de scor in favoarea oaspetilor dupa ce au fost condusi la pauza si astfel sase echipe au jucat in aceste meciuri. - X/1 - Kerkyra si Doxa Dramas au fiecare cate opt meciuri in care la pauza scorul a fost egal, iar la final au reusit sa se impuna gazdele pentru ca PAOK sa se afle la celalalt capat al acestor statistici cu doar o singura partida de x/1. - X/X -  Kerkyra, PAS Giannina, Aris si AEK Atena au fiecare cate sase meciuri in care la pauza scorul a fost egal si la final tot egal s-a terminat partida. - X/2 - Panathinaikos a disputat cele mai multe meciuri de x/2 in acest sezon, ei au cinci partide jucate, in timp ce Olympiakos, Atromitos si Panaitolikos sunt formatiile fara niciun astfel de meci jucat pana acum. - 2/1 - Gazdele au intors de patru ori partida in favoarea lor dupa ce au fost condusi la pauza, iar  Levadiakos este singura formatie care a reusit sa joace mai mult de o astfel de partida, ei jucand doua meciuri de 2/1 in acest sezon. - 2/X - Din cele patru meciuri disputate in acest sezon in care la pauza oaspetii au condus, iar la final scorul a fost egal, Aris a reusit sa joace doua meciuri din acestea. - 2/2 - Olympiakos, OFI si Doxa Dramas au cele mai multe astfel de meciuri jucate pana acum, fiecare terminand sapte meciuri in care oaspeti au reusit sa se impuna dupa ce au condus si la pauza.

Grecia Super League - Statistici minute goluri - 01 >>> 15 - In starturile de partida Olympiakos Piraeus se descurca destul de bine ei reusind sa marcheze de opt ori in primul sfert de ora fata de Kerkyra care nu a reusit sa marcheze nici macar odata. - 16 >>> 30 - PAOK este lider in aceasta perioada reusind sa inscrie de noua ori, iar Panionios alaturi de Ergotelis nu au reusit sa inscrie nici macar odata. - 31 >>> pauza - Finalurile de reprize le convine de minune celor de la Olympiakos care au reusit sa marcheze de 12 ori pana acum fiind cei mai buni, in timp ce Xanthi cu Doxa Dramas au fiecare doar cate doua goluri marcate. - 46 >>> 60 - Imediat dupa reluarea jocului Panathinaikos a reusit sa inscrie de noua ori fiind cea mai buna formatie, iar la capatul celalalt se afla Doxa Dramas care nu a reusit sa inscrie nici macar odata. - 61 >>> 75 -  De noua ori au reusit sa marcheze in aceasta perioada Olympiakos si Panathinaikos fiind cele mai bune formatii, iar Xanthi, Levadiakos, Ergotelis si Doxa Dramas au fiecare cate doua goluri. - 76 >>> final - Panathinaikos a reusit sa marcheze de noua ori pe finalurile de partida fiind cea mai buna formatie fata de Doxa Dramas si Panaitolikos care au doar cate doua goluri inscrise in ultimul sfert de ora.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!