Share

Grecia - Germania - EuroBasket Divizia A - Grecii au cea mai buna generatie din 2000 incoace

Baschet

Cota: 2.05

Adaugat de: Curry

17 Iul 2017 12:04 1,2k 0
Logo Grecia
Logo Germania
Grecia
Germania
VS
21:15 17 Iulie 2017
EuroBasket Divizia A U20 M

Analiză și informații pentru Grecia v Germania

Cui îi place baschetul, va aprecia tot timpul o echipa precum Grecia. E o adevărată artă cum fac grecii din acest turneu o lecţie din punct de vedere defensiv, o artă dusă la rang de top de Agravanis & Co. 

În primul rând, Germania aici a suferit deja un şoc. Un şoc pe care nimeni nu-l aştepta, o înfrângere cu Suedia, o naţională la care Johannson a fost on-fire tot meciul, reuşind pe ambele faze un meci absolut fantastic. Totodată, Germania a venit aici cu ambiţii foarte mari, deci, înfrângerea cu Suedia a venit total, total surprinzător. 

De partea cealaltă, Grecia are o echipa superbă, o echipa, care, în 4-5 ani va avea ambiţii mari la aurul european, cu siguranţă. Christidis, Agravanis sau Karras sunt doar 3 din cei care fac din Grecia o forţă aici. Faptul că joacă acasă, pe teren propriu, cu mii de suporteri în tribune, constituie un avantaj clar faţă de toate celelalte echipe, fie şi faţă de o naţională a Spaniei sau a Serbiei. 

Cheia meciului este la jocul de echipa. Acolo unde Germania are 14 pase decisive / meci, în timp ce Grecia are 22.5 / meci. De aici reiese CLAR cine are un teamwork mai bun, cine ajunge mai uşor la coş. 8 pase decisive în plus înseamnă minim 16 puncte pentru ţine sau cine are avantajul acestora.Cui îi place baschetul, va aprecia tot timpul o echipa precum Grecia. E o adevărată artă cum fac grecii din acest turneu o lecţie din punct de vedere defensiv, o artă dusă la rang de top de Agravanis & Co. 

Pont recomandat Grecia VS Germania

Nu cred că Grecia se va opri din jocul defensiv pe care l-a făcut până acum la acest turneu. Le-a " permis " atât suedezilor cât şi cehilor să marcheze până în 50 de puncte, Suedia a marcat 44, Cehia, 47. Germania este superioară celor 2, nu mă îndoiesc de asta, chiar dacă nemţii au pierdut cu suedezii. Dacă echipa grecilor va funcţiona la fel că în primele meciuri din punct de vedere defensiv, Germania va avea mari, mari probleme aici. Merg pe defensiva produsă de Agravanis & Co, defensivă care să le permită maxim 61 de puncte nemţilor.

Pont pariuri: Germania sub 61.5 puncte, prelungiri incluse

Miza: 9/10

Cota: 2.05

Adaugat de: Curry

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Curry

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0