GRĂBEȘTE-TE! Full bet-ul de 30RON la Betano mai este valabil doar până joi 10 noiembrie inclusiv!

betano-bonus.png

Timp de mai bine de o lună pariorii care și-au deschis un cont la Betano (D.ONJN 3311/ 18.12.2015) prin link-urile noastre (deschide un cont acum) au beneficiat de o ofertă exclusivă PariuriX prin care primeau un full bet de 30 RON pe lângă bonusul obișnuit pentru prima depunere de 100% în limita a 200RON. TocmaI am fost anunțați că oferta mai este valabilă doar până joi 10 noiembrie ora 23:59, adică până la noapte! De aceea, dacă încă nu ai beneficiat de pe urma acestui bonus, mai ai foarte puțin timp la dispoziție pentru a o face deoarece termenul de expirare se apropie vertiginos!

 
Deschide acum un cont la Betano pentru a lua full bet-ul de 30RON pe lângă bonusul de 100% în limita a 200RON! Oferta expiră  joi 10 noiembrie ora 23:59!

 

Detalii despre ofertă 

Un full bet este un pariu gratuit, dar spre deosebire de un free bet, aici păstrezi inclusiv miza, nu doar profitul. Asta înseamnă că dacă pui full bet-ul pe o cotă de 2.00 și câștigi, primești pe cont suma întreagă de 60RON, și nu doar 30RON cum se întâmplă la un free bet.

Dacă nu îți permiți în acest moment să depui sume mari, atunci trebuie să știi că depozitul minim este de doar 25RON! Cu un depozit de 25RON primești încă 25RON bonus, plus full bet-ul de 30RON! Nu trebuie să ratezi o asemenea ofertă! Detalii suplimentare despre ea găsești AICI. Iar dacă vrei să afli mai multe informații despre bonusul de 100% în limita a 200RON, dar și despre celelalte promoții și oferte Betano, accesează link-ul: https://pariurix.com/agentii/betano/promotii.

Nu uita, pariul gratuit de 30RON este acordat doar dacă te înregistrezi prin link-urile noastre, în caz contrar nu îl vei primi! Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi