Share

Gornik vs Legia, ponturi fotbal Polonia Ekstraklasa 15.07.2017

Ponturi Fotbal

Cota: 2.30

Adaugat de: pescadorul

15 Iul 2017 03:42 2,4k 0
Logo Gornik Zabrze
Logo Legia Varsovia
Gornik Zabrze
Legia Varsovia
VS
21:30 15 Iulie 2017
Polonia - Ekstraklasa

Analiză și informații pentru Gornik Zabrze v Legia Varsovia

În prima etapă a ligii poloneze demarată ieri, promovata Gornik primește la Zabrze, de la 21:30 campioana en-titre Legia. Am asistat la un deja vue în SuperCupă, pierdută de Legia pentru a 6-a oară, acum la penalty cu salvata de la retrogradare Arka, astfel că deplasarea la revenita Gornik devine deja un eveniment dificil de prognozat, prin prisma împrejurărilor.

Gornik a revenit pe prima scenă după un sezon la subsol, în tentativa de a reintra printre contracandidatele playoffului, pe care l-a apucat până să intre în derivă, fără să reușească însă să impresioneze. Au rămas cu Marcin Brosz la pupitru, cel care i-a readus în Ekstraklasa și cu veteranul de 33 de ani Angulo, golgheterul ligii secunde în sezonul trecut cu 17 goluri. De văzut cum evolua la actualul nivel de competitivitate, mai ales că timpul nu iartă. Au mai rămas pe baricade Wolsztynski, Ledecky, Kurzawa mai prezenți pe tabelă și fără intrări spectaculoase cu câțiva aduși de la fostele colege din liga secundă, precum Barbus (Polonia Bytom), Kadzior (Wigry Suwalki) sau Wieteska (Chrobry Glogow). Mijlocașul Grandel încă nerefăcut după o accidentare va rata debutul, iar în față vor fi la start Angulo și Ledecky.

Gornik: Loska - Karwot, Shevelyukhin, Suarez, Wolniewicz - Ambroseiewicz, Arcon, Kurzawa, Zurkowski - Angulo, Ledecky.

Legia abia a fost trecută în revistă acum o săptămână... cu un traseu sinuos în ediția precedentă, demarat în trombă spre subsolul clasamentului, a fost preluată în punctul critic de Jacek Magiera, adus de la Zaglebie. A urmat o revenire spectaculoasă finalizată pe locul 2 în sezonului regulat și un plyoff viu disputat, câștigat cu 2 puncte peste lotul de contracandidate Jagiellonia, Lech și Lechia și la promoție accesul în preliminariile Ligii Campionilor. Vacanța n-a adus schimbări spectaculoase la lot, completat cu 2 achiziții "ieftine" în zona centrală, respeciv Maczynski (Wisla) și Moneta (Ruch), grosul fiind asigurat de lista de reveniți din împrumuturi. Cel mai prolific marcator, după plecarea fostului golgheter Nikolic, a rămas Radovic cu 10 reușite, adus sezonul trecut de la Partizan, urmat de Kucharczyk, Hamalainen și Ghuilherme ca productivitate la rotunjirea golaverajului. În absența lui Kucharczyk accidentat, în prima linie este anunțat Hamalainen.

LegiaMalarz - Jedrzejczyk, Broz, Hlousek, Dabrowski -  Maczysnki, Moulin - Moneta, Swach, Ghuilherme - Hamalainen.

 

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA ECHIPEI FAVORITE ÎN LIGA 1 LA O COTĂ MĂRITĂ DE 10.00!

 

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE O VICTORIE A FCSB-ULUI CU VOLUNTARI LA O COTĂ MĂRITĂ DE 5.00!

Pont recomandat Gornik Zabrze VS Legia Varsovia

Legia pornește cu prima șansă chiar dacă urmează returul în preliminariile Champions League. După 3-0 cu care au îngenunchiat campionii finlandezi Mariehamn, chiar acolo la ei, debutul în campionat trece pe primul plan, mai ales împotriva unor rivali ce teoretic le sunt la îndemână. Nu trebuie uitat că pe tot parcursul european, atât cît vor fi în stare să-l prelungească, vor juca în paralel etapele din campionat și în funcție de adversarii ce urmează în calificările europene, probabil că vor fi nevoiți să facă niște compromisuri în ligă. Până la urmă Legia mai trebuie să joace și fotbal, în situația când concurența la vârf a devenit mai agresivă și nu cred că-și vor permite să rateze oportunitatea ce le stă acum la îndemână. Pentru a le testa determinarea, le bag un asiatic -1. Pare riscant, dar după ce Ayr cu cota 5.00, din liga a 3-a, a căștigat cu Kilmarnock din prima ligă, într-o lungă serie de astfel de "inversiuni" bizare, ce mai poate fi riscant?

Pont pariuri: Legia handicap asiatic -1

Miza: 8/10

Cota: 2.30

Adaugat de: pescadorul

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

pescadorul

Pariez... deci exist. Am existat o lungă perioadă în redacţia Pronosticului Sportiv unde am făcut tranziţia de la pronosport la pariuri, noul hobby în care m-am afundat în stilul publicaţiei, există viaţă şi în afara "cotelor sigure", fapt demonstrat ani la rând în listele de surprize potenţiale puse la dispoziţia pariorilor. În prezent exist în redacţia PariuriX cu aceeaşi pasiune pentru suspans în pariuri dar încercând să fiu mai ponderat în sfaturi, nu toţi fiind dispuşi să rişte... deşi se ştie că doar cine riscă câştigă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici