Google Play trece la next level: aplicații pentru pariuri!

Magazinul de aplicații pentru Android din Google a scăpat în cele din urmă de interdicția privind jocurile de noroc și aplicațiile de pariuri. Sistemul de operare Google Android este platforma mobilă dominantă din lume, însă, spre deosebire de iOS-ul rivalului Apple, piața Google Play nu avea nimic de-a face până acum cu banii reali în jocurile de noroc. Utilizatorii nu puteau face decât să descarce aplicațiile direct de pe site, lucru care a limitat interesul clienților noi, precum și capacitatea dezvoltatorilor de a actualiza acest program. 

În această săptămână, agenția Digital53 din Marea Britanie, ai cărei clienți includ nume ca Betfred, 888 Holdings și OddsChecker, a raportat că Google i-a înștiințat pe operatorii de jocuri de noroc să se pregătească pentru o schimbare radicală în ceea ce privește noua politică a jocurilor de noroc în Google Play. 

Potrivit lui Andrew Daniels, responsabil în cadrul grupului Degree53, Google a informat firmele de jocuri de noroc că începând cu luna august 2017, Google va accepta aplicații pentru distribuirea de jocuri de noroc în cadrul magazinului Play în Marea Britanie, Franța și Irlanda. De asemenea, se are în vedere posibilitatea extinderii noii politici și în alte țări ale Europei. Acum, dezvoltatorii de jocuri de noroc vor trebui să întocmească documentația necesară care să ateste că au licențe pentru desfășurarea activității în jurisdicțiile amintite mai sus și în care doresc să-și lanseze aplicațiile, cu bani reali, pentru Android. 

Politica restrictivă a Google a consemnat un semnal de creștere în 2015, când compania a anunțat deschiderea unui program ”pilot”, care permitea utilizarea aplicațiilor de pariuri sportive cu bani reali în magazinul Google Play. Înainte de aceasta, aplicațiile disponibile prin Google Play au fost limitate în ceea ce privește funcționalitățile, în timp ce aplicațiile de pariuri cu bani reali au putut fi obținute numai prin intermediul site-urilor operatorilor. 

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX PENTRU A-ŢI TESTA ABILITĂŢILE LA MASA DE JOC!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!