Golubovic s-a cerut singur afară de la Steaua şi e aşteptat să se întoarcă la Iaşi. Prunea: "El nu păcăleşte fotbalul!"

Supărat că şi din cauza lui echipa a pierdut meciul cu Astra, Golubovic s-a dus la Gigi Becali la "palat" şi s-a cerut singur afară de la Steaua! Lui Reghecampf nu i-a venit să creadă.

Steaua rămâne astfel cu un singur atacant de careu în lot pentru ultimele meciuri din 2016 - Tudorie, jucător căzut şi el în dizgraţia patronului Stelei, dar şi a lui Reghe, după o serie de meciuri în care a fost ca şi inexistent. 

Golubovic nu face parte din lotul echipei pentru meciul cu Mioveni (nn - astăzi, în Cupa României), pentru că el şi-a exprimat dorinţa să-şi rezilieze contractul după meciul de la Giurgiu. Era supărat că nu a reuşit să marcheze, e dorinţa lui. Nu mi s-a întâmplat niciodată până acum în carieră ca un jucător să fie atât de supărat. Faptul că nu ai marcat nu trebuie să reprezinte un motiv de supărare atât de mare,

---crede Reghecampf

Oricum, atacantul nu ar mai fi avut loc la Steaua. Gigi Becali anunţase că Golubovic nu mai are ce căuta din ianuarie la echipă. Acum, acesta e gata să se întoarcă la Iaşi. Preşedintele moldovenilor, Florin Prunea îl aşteaptă la echipă.  

Eu îl cunosc foarte bine, nu păcăleşte fotbalul. E de apreciat că a cerut rezilierea contractului. Este un profesionist cum puţini sunt în Liga 1. Nu e primul jucător care nu se adaptează la echipele din Bucureşti. A fost o problemă de adaptare. Jocul Stelei nu îl avantajează. Nici cu grupul nu s-a adaptat. Uşa e deschisă tot timpul la noi. S-a simţit bine aici, l-am apreciat tot timpul. Noi am fost tot timpul alături de el.

Celor de la Steaua nu li se poate reproşa nimic, au fost aproape de el. Nici lui Reghe nici conducerii. I s-au dat şanse, dar uite că nu merge. Noi am discutat cam la 2 săptămâni tot timpul. Este un jucător pe care ni-l dorim, dar după ce îşi reziliază contractul cu Steaua,

---a spus Florin Prunea la Sport.ro

 

Foto:  Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi