Golgheter în Serie A, Belotti e la un pas să semneze cu Manchester United

La 22 de ani, puştiul Andrea Belotti conduce topul marcatorilor din Serie A în faţa unor nume grele ca Edin Zeko, Iccardi, Immobile sau Higuain. Cu 10 goluri marcate în 11 etape, atacantul lui Torino a atras atenţia marilor cluburi ale Europei. Desigur, nici Mourinho nu a stat cu mâinile în sân. Portughezul le-a transmis şefilor echipei să facă tot posibilul să-l transfere iarna asta pe Belotti. Torino nu vrea să renunţe însă la jucătorul adus anul trecut pentru 7,5 milioane de euro de la Palermo şi încearcă să-l convingă pe acesta cu un super-contract, cu o clauză de reziliere de 95 de milioane de euro!  

Manchester United nu a fost impresionată la auzul veştii - i-a oferit lui Andrea Belotti un contract pe cinci ani şi un salariu săptămânal de 30 de mii de euro pe săptămână, dublu faţă de cât primeşte acum. Potrivit italienilor de la Gazzetta dello Sport, Belotti a acceptat propunerea astfel că transferul are şanse mari să se realizeze în ianuarie. 

Poreclit "IL Gallo" (Cocoşul), atacantul lui Torino a mai fost dorit în această vară de Arsenal şi Leicester. Şefii echipei antrenate de Arsene Wenger au înaintat chiar o ofertă concretă, de 35,3 milioane de euro, sumă considerată însă prea mică de către italieni. 

 

Foto: Associated Press 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi