Golden Goals - o competiție Betfair cu premii de peste 1,000,000RON

Golden Goals - participă acum GRATUIT la această super competiție organizată de  Betfair (L1160655W000329)! Sunt puse la  bătaie premii de peste 1,000,000RON pe durata sezonului 2017 / 2018 din Anglia Premier League! Da, ai auzit bine! Este adevărat că șansele pentru a lua marele premiu sunt destul de mici. Dar sunt puse în joc și premii de 10,000RON, dar și FREEBET-uri de 100RON, unde evident șansele de câștig sunt mai mari. Te-am făcut curios? Atunci citește în continuare ca să afli exact despre ce este vorba. 

PARTICIPĂ ACUM ÎN COMPETIȚIA GOLDEN GOALS PENTRU A CÂȘTIGA SUPER PREMII!

 

În ce constă concursul?

În fiecare rundă sunt propuse 6 meciuri ale etapei respective din Anglia Premier League, sezonul 2017 / 2018. La fiecare meci va trebui să ghicești numele primului marcator. Va exista și o întrebare de departajare la care va fi ales un meci unde trebuie să spui minutul în care se dă primul gol. Această întrebare va conta doar dacă te afli la egalitate cu un alt jucător; găsești mai jos detalii. Există trei tipuri de competiții: competiția Jackpot, competiția pe fiecare rundă în parte, și un clasament total. Hai să le luăm pe rând și să vedem despre ce este vorba la fiecare. Apropo, participarea este COMPLET GRATUITĂ, nu te costă nimic să joci! Deci nu ai nimic de pierdut!

 

Competiția Jackpot

În fiecare rundă este pus la bătaie un jackpot de 1,000,000 de RON, dar acesta se acordă doar dacă nimerești primul marcator în cele 6 meciuri selectate de agenție. Este foarte greu, loterie curată aș putea spune, dar și premiul este pe măsură. Dacă într-o rundă nu se dă premiul, atunci în runda următoare jackpot-ul crește cu 100,000RON. În cazul în care doi sau mai mulți concurenți câștigă jackpot-ul în aceeași rundă, atunci nu va exista o departajare. Respectivii concurenți vor  împărți premiul între ei în mod egal. Participă acum!

 

Competiția pe rundă

Dacă Jackpotul total nu este câștigat, se va acorda un premiu de consolare de 10.000 RON pentru fiecare rundă din promoția Golden Goals. Acest premiu se acordă concurentului care nimerește cei mai mulți marcatori. Dacă  doi sai mai mulți concurenți dau același număr maxim de pronosticuri corecte, atunci cel care este cel mai aproape la întrebarea de departajare va câștiga premiul. Dacă nici aici nu se poate face o departajare, atunci premiul va fi împărțit în mod egal între respectivii participanți. Mai mult decât atât, primii 10 clasați în fiecare rundă vor pune mâna pe câte un FREEBET de 100RON! La aceste premii chiar ai șanse reale, oricum nu te costă nimic să participi. Așa că nu ai nimic de pierdut, deci eu zic să îți încerci norocul.


Competiția Clasament Total

La finalul tuturor rundelor se va face un clasament final, unde concurentul cu cele mai multe pronosticuri corecte va pune mâna pe un premiu de 10,000RON! Dacă  doi sau mai mulți concurenți dau același număr maxim de pronosticuri corecte, atunci cel care este cel mai aproape la întrebarea de departajare din runda finală va câștiga premiul. Dacă nici aici nu se poate face o departajare, atunci premiul va fi împărțit în mod egal între respectivii participanți. Participă acum!


Ce trebuie să mai știu?

  • Premiile în cash se acordă în maxim 30 de zile din momentul în care este desemnat câștigătorul, în timp ce premiile în freebet-uri sunt acordate în maxim 48 de ore!
  • Selecțiile tale pot fi modificate cu maxim 5 minute înainte de începerea primului meci. Recomand să aduci ultimele modificări cât mai aproape de termenul limită, ca să știi dacă jucătorii pe care ai mers sunt titulari sau nu.
  • Poți consulta clasamentul unei runde sau clasamentul total accesând ”Rezultate” de pe pagina promoției. Intră acum!
  • Pe site-ul Betfair poți găsi regulamentul complet al acestei oferte, recomand să arunci un ochi. Oricum în mare am acoperit tot ce este important. 

PARTICIPĂ ACUM ÎN COMPETIȚIA GOLDEN GOALS PENTRU A CÂȘTIGA SUPER PREMII!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!