Gnohere, salvatorul lui Dică în derby. Crăciunescu: ”Eu n-aș fi dat penalty la Benzar”

Fără Dan Petrescu pe margine, CFR Cluj a fost la doar câteva minute distanță de o victorie mare în fața lui FCSB, victorie care o putea propulsa către al patrulea titlu de campioană. Meciul a început cu nervi, după ce arbitrul Ovidiu Hațegan a dictat penalty la o fază la care mingea l-a lovit în umăr pe Romario Benzar (captură foto: Telekom Sport).

Fost arbitru internațional, Ion Crăciunescu a declarat că centralul Ovidiu Hațegan s-a grăbit atunci când a dictat penalty, pentru că, spune el, nu a existat intenție. "Eu nu dădeam penalty. Nu pot să dau penalty pentru un jucător care încearcă să mă păcălească. Ce am văzut eu acolo a fost comportare nesportivă. Nu e niciun element care să arate că Benzar vrea să atingă mingea cu mâna. Ce să facă Benzar, să stea ca soldații cu mâinile pe lângă corp?..Eu nu aș fi dat, pentru că nu a existat intenție a fundașului! Hațegan poate e vinovat că a dat. Poate..", a spus Ion Craciunescu la Digisport. 

Aflat și el într-un studio tv, dar la Telekom Sport, Cristi Balaj i-a dat dreptate lui Crăciunescu. "N-aș fi dat penalty, pentru că mingea e deviată de Găman cu capul din apropiere. Benzar e păcălit și de gestul lui Culio...Stelistul face mișcarea să se ferească, el încearcă să evite să atingă mingea cu mâna, dar distanța e foarte mică", a spus și Balaj. 

Apăsat, poate, de decizia luată, Hațegan a închis ochii după pauză la un faul clar asupra lui Peteleu în careul lui FCSB. A fost faza la care înlocuitorul de moment al lui Petrescu, Valeriu Bordeanu a sărit ca ars pe marginea terenului cerându-i socoteală centralului.

Fazele de poartă s-au succedat cu repeziciune, iar cel mai aproape de gol a fost Budescu, de departe cel mai bun jucător al oaspeților, deși toată lumea își punea speranțele în Denis Alibec (foto: sportpictures.eu). Ultimul a fost scos de pe teren de Dică și s-a ales cu un galben pentru proteste. 

Clujenii au încasat lovitura de grație în prelungiri - intrat pe teren în locul lui Alibec, ”Bizonul” Gnohere a făcut liniște în tribunele din Gruia. Egalitate a fost și la eliminări..Peteleu a văzut al doilea galben dupa un fault la Denis Man (min. 64), pentru ca 8 minute mai târziu Pintilii să vadă și el roșu în fața ochilor după un fault la Hoban. Și aici părerile au fost împărțite..Cert e că după meciul din această seară, lupta pentru titlu rămâne în continuare deschisă. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi