Gnohere l-a supărat pe Andone: "M-a dezamăgit. Căderea noastră în campionat de la el a plecat!"

Andone nu e pretenţios. Vrea doar doi jucători noi de la "Moş Crăciun" Mutu, dar buni, care să fie de bază la echipă. "Trebuie să fie mai buni decât ce avem noi acum", zice Andone.

Este o listă și cu jucători din străinătate, și cu jucători din campionat. Găsim români buni, găsim. Sincer, chiar străini din campionatul românesc avem propuneri. I-am specificat clar că eu am nevoie și a fost de acord (nn - Adrian Mutu) cu ce i-am spus și ce i-am cerut, doi titulari. Deci nu aduc speranțe. Sper să nu mă înșel, să vină să joace din prima, să fie mai buni decât cei pe care îi avem noi,

---a declarat Ioan Andone pentru DolceSport

Două săptămâni de vacanţă le-a dat Andone jucătorilor săi. Pe 6 ianuarie e programată reunirea lotului, iar o săptămână mai târziu se va pleca în cantonamentul din Marbella. Patru amicale va susţine Dinamo, cu Eintracht Braunschweig, FC Zurich, Videon şi cu chinezii de la Tianjin Teda. Andone se bazează în continuare pe Gnohere şi vrea să-l ia în cantonament, chiar dacă e supărat rău pe atacantul francez.

M-a dezamăgit. În loc să își vadă profesionist de echipă, de Dinamo, a plecat, a venit, l-am dat la echipa a două, ce să zic?...A avut un început atât de bun de campionat și căderea noastră a plecat și de la el.

Ştiți și dumneavoastră, are ofertă de la Steaua, probabil, nu știu. El e în vacanță, nu ne-a anunțat nimic. Mai are 6 luni de contract cu noi. El e jucătorul nostru, trebuie să se prezinte pe data de 6. în caz că există ofertă pentru el, o să fim consultați, are cine să se ocupe. Mie, personal, nu mi-a spus că are ofertă de la Steaua. Eu mi-aș dori să plece în afară, dacă nu rămâne la noi. Dinamo încă are nevoie de el, dar depinde ce își dorește el,

---a mai spus Andone

Gnohere intră de la 1 ianuarie în ultimele şase luni de contract şi poate semna cu orice echipă. Gigi Becali îl vrea acum şi i-a oferit lui Ionuţ Negoiţă 250.000 de euro.Potrivit DigiSport, însă, Dinamo vrea 450.000 de euro pentru atacantul francez.

Deși dorea să facă investiții importante, patronul Stelei a anunțat că nu va mai risca bani mulți de teamă că echipa ar putea intra în faliment dacă va pierde şi ultimul proces cu Armata, care îi solicită 37 de milioane de euro pentru folosirea "brandului" Steaua.

Aveam gânduri mari, să iau 4-5 jucători tineri, dar mi-e teamă, că nu mai vreau să risc să mai dau bani pe jucători tineri că nu se știe ce se întâmplă. Păi, nu mai pot să iau! Păi da', cum, ce, sunt tâmpit?...Nu iau! Iau fundaș stânga (nn - Junior Morais), care. dacă se întâmplă ceva. ce să fac cu el, că-l iau de 30 de ani? Eu știu ce se întâmplă?... Să dau 4, 5 mililoane de euro. Ce, mai poate să-l vândă cineva dacă intră în faliment echipa? Dau 200.000 de euro, 300.000 de euro pe termen scurt, până se termină procesele. Expiră și contractele lor,

---a declarat Gigi Becali pentru DigiSport

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi