Gnohere, "asul" lui Andone la derby-ul cu Steaua: "Dacă intră le dă trei goluri!"

Declaraţiile lui Gigi Becali despre transferul lui Dorin Rotariu la Steaua nu le-au picat bine dinamoviştilor, care au decis să ia măsuri. Conform gsp.ro, Dinamo a trimis o notificare către clubul din Ghencea pe care îl acuză că a încălcat dispozițiile articolului 18 din regulamentul FIFA, articol preluat și în regulamentul pentru transferul jucătorilor al Federaţiei Române de Fotbal. 

Ce spune articolul semnalat de dinamoviști:

Niciun club nu poate încheia un contract care permite unei alte părți semnatare sau unui terț, persoană fizică sau juridică, să influențeze, prin chestiuni legate de muncă/prestări servicii sau transferuri, independența clubului, politică acestuia sau rezultatele echipelor sale. Comisia de Disciplină și Etică a FRF va impune măsuri disciplinare pentru cluburile care nu respectă obligațiile stipulate mai sus. 

---prevedere din Regulamentul FIFA

În acest caz, Steaua ar avea poziție de terţă parte, iar dinamoviștii au acuzat că vor face plângere la FIFA şi la Direcţia de Integritate a FRF. 

Din Rotariu, 50% are Timişoara, care este în insolvenţă. L-au scos la vânzare, deci am dat 350.000 de euro și îl dețin 50%. Însă jucătorul rămâne la Dinamo, nu ştiu dacă pot să-l ia de la Dinamo. Eu aş vrea, dar deocamdată nu pot. Când o să-l vândă Dinamo, atunci o să iau eu 50% din sumă. E ceva normal, firesc,

---e declaraţia lui Gigi Becali care a provocat scandalul

Ioan Andone nu este deranjat de declaraţiile făcute de Gigi Becali, care a spus că îl aşteaptă şi pe Gnohere în ianuarie. "Dacă aş fi jucător m-ar ambiţiona astfel de declaraţii", a spus antrenorul lui Dinamo. 

Ne aşteaptă un meci greu, toţi ştim ce înseamnă un Dinamo-Steaua. Aşteptăm mulţi suporteri la meci, trebuie să ne susţină necondiţionat. Cred că putem câştiga pe merit acest meci, avem un grup bun. L-am construit greu, dar grupul joacă. Important e să marcăm. Avem o mică problemă cu Penedo şi poate mâine o să-l vedeţi pe teren sau dacă nu pe bancă. E important să nu primim gol. De marcat, vom marca.

Dacă aş fi jucător, m-ar ambţiona astfel de declaraţii. Ei ştiu că nu poate ajunge niciodată acolo. Cred că nu va ajunge acolo, e încă tânăr. Astea sunt invenţii ale lui Gigi Becali. Nu cred că pe 'Bizon' îl motivează sau nu că dă gol Stelei. El cred că nici nu ştie ce înseamnă un Dinamo - Steaua. Dacă intră, cred că le dă trei goluri,

---a spus Andone

Andone e supărat însă din cauza fanilor echipei, care îi fluieră şi îi înjură pe unii dintre jucători chiar de la încălzire. 

N-ai voie să-ţi injuri jucătorii tineri români. Mai ales înainte de meci. Pe Brănescu, pe Nedelcearu. Cu ce moral intră ei în meci? Şi pe cine înjurau? Pe cei mai tineri jucători. ..Ai nevoie şi de suporteri pentru a construi o echipă şi de suporteri care să te susţină necondiţionat. Steaua poate să zică ce vrea, dar noi între noi? ..Sper să se strângă 30.000 de suporteri, avem nevoie de ei,

---a anunţat Andone

Eu nu am un pedigree, așa cum au alții, pentru că am jucat și la Dinamo, și la Steaua, și la Rapid, la Universitatea Craiova, dar și la UTA, de unde m-am și retras. Dar, în ultima vreme m-am apropiat mai mult de Dinamo, de ce se întâmplă acolo, deci pot spune că sunt dinamovist. La chestia asta a contribuit și prietenul meu, Belo, care și așa mă tachinează zilnic la FRF, unde suntem colegi,

---a declarat Vlădoiu la DigiSport

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi