Andone îi caută înlocuitor lui Gnohere! A pus ochii pe austriacul Gotal

Gnohere a fost la un pas să se transfere la Steaua! Mutarea surpriză a picat însă, pentru că echipa din Ghencea nu l-a mai putut trece pe fotbalist pe lista UEFA. Afacerea a pornit de la Luana Rednic, impresara lui Gnohere şi fiica antrenorului Mircea Rednic. Bună prietenă cu Anamaria Prodan, aceasta a solicitat o hârtie cu o sumă de transfer din partea clubului Dinamo. A primit răspuns că Gnohere e liber să plece pentru 600 de mii de euro, dar apoi şefii lui Dinamo s-au sucit când au auzit că e vorba de un transfer în Liga 1. 

Becali nu renunţă însă aşa uşor la atacantul lui Dinamo - "Îl vom lua pe Gnohere la iarnă, când intră în ultimele 6 luni de contract!", a declarat patronul Stelei la Sport.ro. Negoiţă a anunţat că "Bizonul" rămâne la Dinamo până în ultima zi de contract! 

Indiferent de ce îşi doreşte impresara lui Gnohere, Luana Rednic, ori chiar jucătorul, acesta va rămâne la Dinamo până în ultima secundă a contractului pe care l-a semnat, adică până pe 30 iunie 2017!,

---a declarat Ionuţ Negoiţă

În iarnă voi putea semna cu cine doresc. Deocamdată sunt jucătorul lui Dinamo, apoi, dacă voi avea oferte bune, voi vedea ce voi face. Dacă preşedintele nu îmi va oferi ceea ce doresc, voi fi obligat, din păcate, să părăsesc clubul.

Nu am discutat cu nimeni de la Steaua. Am refuzat să semnez prelungirea contractului cu Dinamo pentru că nu mi-a convenit. Informaţiile potrivit cărora am refuzat 20.000 de euro pe lună sunt false,

---a spus Gnohere la Digi Sport

Gnohere s-a învoit de la antrenamentul de astăzi şi a plecat în Belgia, unde locuieşte şi impresara Luana Rednic, pe motiv că vrea să asiste la prima zi de şcoală a copiilor săi. 

E foarte periculos să lucrezi cu jucători în ultimul an de contract şi care nu vor prelungirea. I s-a propus prelungirea de două ori. A fost un jucător căutat în perioada asta, Qatar, Turcia, Dubai, Spania. L-au căutat, dar nimeni nu a venit cu ceva concret. El trebuie să înţeleagă că e jucătorul nostru până în vară. Trebuie să dea 20 de goluri şi poate să plece liniştit,

---zice Ioan Andone

Antrenorul lui Dinamo a început deja căutarile pentru un nou atacant, acesta dorind ca până vineri jucătorul să semneze cu echipa din "Ştefan cel Mare". Atacantul pe care a pus ochii Andone este Sandro Gotal, om de bază în echipa de tineret a elveţienilor de la St. Gallen. Andone a confirmat interesul pentru atacantul austriac într-o declaraţie acordată celor de la fanatik.ro. Gotal a mai jucat la echipe precum SC Horn, Austria Klagenfurt, Wolfsberger și Hajduk Split. Atacantul austriac în vârstă de 25 de ani este cotat la 500 de mii de euro de către cei de la transfermarkt.de.

Am fost în discuţii cu acest atacant și s-a luat legătura cu el. Contractul a fost trimis. Am primit referinţe bune. Acum aşteptăm un răspuns. Este un jucător bun, care a fost şi prin Turcia,

---a declarat antrenorul lui Dinamo

Şeful lui Dinamo, Negoiţă, se află într-un conflict deschis cu fanii lui Dinamo. Aceştia îi impută faptul că a vândut cei mai buni jucători în această vară şi că a adus la echipă fotbalişti modeşti. De acelaşi lucru l-a acuzat pe Negoiţă şi fostul antrenor Mircea Rednic, caruia ulterior i s-a interzis să mai intre în baza de la Săftica.

 

Foto: Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi