Gluma zilei pe internet după meciul de aseară: "Steliştii s-au întors acasă cu tramvaiul 41!..."

Planurile lui Reghecampf s-au năruit în doar trei săptămâni! Steaua a pierdut primul loc în România, a fost dată afară din Europa, a fost eliminată de o echipă de Liga a 2-a din Cupa României și a fost umilită în ultimul derby de Dinamo la o diferență care nu se mai înregistrase de 14 ani!  Antrenorul Stelei spune, însă, că încă nu e totul pierdut şi e convins că după sărbători echipa va arăta altfel, cu Alibec şi toţi ceilalţi care vor veni.

Sunt două meciuri, am pierdut prima rundă. Nu o văd ca pe o umilință. Ne-o asumăm, trebuie să învățam anumite lucruri după acest meci. Niciodată nu o să mă auziți că o să critic jucătorii, numai că luăm goluri foarte ușor. Când vorbim de echipă, și eu mă includ, nu vorbim numai despre jucători. Rezultatele încă mă țin în funcție. Încă mai avem șanse în campionat, suntem pe 2, jucăm play-off. În returul cu Dinamo putem câștiga cu 3-0. Eu niciodată nu vin să spun lucruri care nu se pot realiza,

---a spus Reghecampf după umilinţa cu Dinamo din Cupa Ligii

Steaua a bifat 4 înfrângeri în ultimele 5 partide, dar Reghecampf susţine în continuare că rezultatele îl ţin pe bancă. "Reghe o să plece de la Steaua când vrea el, eu nu îl dau afară", a spus Becali.

Nu renunț, mai ales în momente dificile. A fost un an foarte greu pentru noi și cred că am realizat lucruri bune. Cred că am făcut multe lucruri pozitive. Nu e problema de clauză. Nu puteți veni după un meci tur să spuneți că nu avem nicio șansă. Va pot contrazice cu multe lucruri. 

Nu m-am gândit să-mi dau demisia, de ce? Credeţi că am avut o prestație slabă în cupele europene? Am jucat meci de calificare în primăvară la Villarreal. Nu mă gândesc niciodată să-mi dau demisia. Nu am venit aici să-mi dau demisia. Să vedeți ce se va întâmpla la returul cu Dinamo,

---a anunţat Laurenţiu Reghecampf

Fanii dinamovişti sunt în al nouălea cer după corecţia administrată Stelei de jucătorii lui Andone, care le-au dat 7 goluri marilor rivali în trei săptămâni! Rețele de socializare au fost "bombardate" de către fanii dinamovişti cu mesaje care mai de care mai amuzante."Steliștii s-au întors acasă cu tramvaiul 41!", şi "Dacă 3 în 1 a fost slăbuț, le-am servit ceva mai tare...4 în 1! Crăciun fericit!!!! DOAR DINAMO BUCUREŞTI!!!" - sunt mesajele postate de suporterii dinamovişti pe reţelele de socializare.

 
Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi