"Gio" Simeone, tot mai aproape de Genoa. "Numele de familie nu este o povară pentru mine"

"Rapid, dur, cu o mare putere fizică şi o lovitură de cap extraordinară". Aşa îl caracterizează presa din Italia pe Giovanni Simeone. Fiul antrenorului lui Atletico Madrid este dorit la Genoa, italienii oferindu-i deja un contract pe 5 ani şi un salariu de 3 milioane de euro pe sezon! Aracantul de 21 de ani a plecat cu naţionala Argentinei la Olimpiadă şi ar putea face vizita medicală în Brazilia.

Numele de familie nu este o povară. Aș spune că, din fericire, acum nu mai sunt cunoscut drept fiul lui Simeone, ci ca "Gio",

zice Giovanni Simeone

La 21 de an, Simeone jr. a avut o carieră intensă - a debutat la River Plate, după care a fost împrumutat la Banfield, unde a "explodat"! În 34 de meciuri a marcat 12 goluri şi a fost om de bază în echipa care a câştigat campionatul şi Copa Sudamericana (2014) şi Copa Libertadores (2015). Giovanni Simeone a fost vedetă la ultimul Mondial U20, unde a câştigat titlul cu Argentina şi a luat Gheata de Aur cu 9 goluri marcate.

Fiind un jucător al lui River, toată lumea mi-a spus: "Eşti cel mai bun!" Am jucat bine, recunosc, am dat câteva goluri, dar aveam 18 ani. Trebuia să fac ceva cu cariera mea. Abia când am ajuns la Banfield am realizat cine sunt cu adevărat, ceea ce-mi lipsește şi ceea ce sunt capabil să  fac,

a declarat Simeone jr pentru cei de la espnfc.com

La River Plate a rămas idolul tribunelor. 65 la sută dintre fanii echipei au votat pe site-ul clubului ca el să rămână. Şefii echipei nu se opun unei plecări. "De la Genoa ar putea ajunge la unul dintre cele mai mari cluburi ale Europei, iar noi nu vrem să stăm în calea viitorului unui jucător atât de talentat", a spus vice-preşedintele lui River Plate, Matias Patanian.

Foto: fichajes.net

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi