Gino Iorgulescu, scor de ”maidan” cu Drăgoi pentru șefia LPF: 13-1!

Încă cinci ani de mandat în fruntea LPF! Asta a obținut azi Gino Iorgulescu la finalul cursei în care s-a duelat pentru fotoliu cu Sorin Drăgoi. Măsurile ultimului nu i-au impresionat pe membrii LPF, care l-au preferat pe Gino cu un scor zdrobitor: 13 la 1! Drăgoi (foto: acspoli.ro) s-a lăudat că a fost coleg cu Liviu Dragnea în facultate, dar politicianul i-a dat o veste proastă cu doar câteva zile înainte de alegerile de la LPF. 

”Nu îl susțin pe Sorin Dragoi! Chiar am fost deranjat că numele meu a apărut în declarațiile sale în ultima perioadă. Nu vreau să mă implic absolut deloc! Am o relație veche cu Gino, dar asta nu înseamnă că eu îl ajut să câștige alegerile. Am un preferat, dar să câștige cine merită”, a spus Dragnea.   

Gino Iorgulescu a fost criticat după noua sa victorie de omul pe care l-a dat jos acum patru ani, Mitică Dragomir. Fostul șef al LPF a lansat un atac dur la adresa lui Iorgulescu, despre care a spus că va ajunge la DNA înainte să își încheie cei 5 ani de mandat! "Își termină Gino Iorgulescu mandatul de cinci ani, doar dacă nu intervine DNA-ul! Are multe de făcut...Nu vreau să vorbesc mai multe. Se va sparge buboiul, dar nu de la mine..", a declarat Dragomir la ProSport LIVE. 

În vârstă de 61 de ani, Iorgulescu (foto: sportpictures.eu) a făcut carieră ca jucător la Sportul Studențesc, dar a mai evoluat și la Dunărea Giurgiu și Progresul. După retragere, el a activat ca antrenor secund la echipa națională, în mandatele selecționerilor Mircea Rădulescu și Cornel Dinu. Apoi a fost mai mulți ani președinte la FC Național.
  
Gino Iorgulescu este în funcția de președinte al LPF din 14 noiembrie 2013, când l-a învins la alegeri pe Dumitru Dragomir cu 11 voturi la 7. Dragomir conducea LPF de 17 ani și era sigur că mai stă acolo. Dar cu o zi înaintea alegerilor, a avut loc o întrunire a unor politicieni (printre care premierul de atunci Victor Ponta și vicepremierul Liviu Dragnea) cu mai mulți conducători ai unor cluburi de fotbal din România în care s-a luat decizia debarcării lui Mitică Dragomir. (foto: sportpictures.eu)

Noutatea o constituie că mandatul șefului LPF a fost decis la 5 ani, și nu 4 cum era până acum. Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe a Adunării Generale care a luat în discuție Statutul LPF. De asemenea, s-a stabilit că o persoană nu poate avea mai mult de două mandate la conducerea ligii.  

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi