Share

Pont Gilles Simon - Richard Gasquet, Duel francez pe tărâm chinez

Tenis

Cota: 1.70

Adaugat de: Burlacu Ștefan

11 Oct 2017 23:42 700 0
Logo Gilles Simon
Logo Richard Gasquet
Gilles Simon
Richard Gasquet
VS
11:00 12 Octombrie 2017
ATP Shanghai

Analiză și informații pentru Gilles Simon v Richard Gasquet

Un alt pont interesant de la Shanghai vine de la meciul dintre francezii Gilles Simon și Richard Gasquet. Partida va fi a 3 confruntare de pe arena Union Pay și va începe după ora 11 00, ora României. Totul despre această confruntare, dar și pronosticul gândit de noi, în rândurile ce urmează. 

 Gilles Simon - Richard Gasquet 

Un alt dule ce ne-a atras atenția, e cel dintre francezii Simon și Gasquet. Doi dintre cei mai buni reprezentați ai Franței, se vor duela pentru un loc în sferturile mastersului de la Shanghai. Simon a realizat surpriza zilei de astăzi, eliminâdu-l pe câștigătorul de la Shenzen și Tokyo, David Goffin. Bine, belgianul poate a și fost obosit, după 2 săptămâni încărcate cu meciuri, dar asta nu îi ia din meritele lui Simon. Gilles nu s-a descurcat deloc bine în ultima perioadă, fiind doar p palidă umbră a jucătorului ce nu cu mult timp în urma se bătea cu Djokovic sau Murray de la egal la egal. Ajuns la 32 de ani, Simon nu mai e la prima tinerețe, iar acest lucru s-a simțit de-a lungul acestui sezon. Și accidentările și-au pus amprenta pe parcursul mai puțin bun al francezului, însă se pare că în China, Simon și-a revenit. Dacă victoria din primul tur cu modestul Ybing Wu nu a fost deloc relevantă, succesul din meciul cu Goffin arată faptul că Gilles încă nu e terminat. Și mai are multe de zis. Oponentul din optimi e un prieten al lui Simon.

Conaționalul lui Simon, Richard Gasquet pare să fie într-o formă bună. Jucătorul din Hexagon nu a evoluat in multe meciuri pe hard în ultimele 2 luni. Drept dovadă că nici rezultatele nu au fost pe măsură. La US Open a fost eliminat în runda inaugurală de către  Leo Mayer, pentru ca la următorul turneu pe hard după ultimul grand slam al anului să fie eliminat la fel de rușinos. La Metz, acasă în fața propriilor fani, Richard a cedat în contra lui Istomin, după ce a condus cu 1-0 la seturi. Trebuie însă spus că Gasquet a câștigat un challanger, pe zgură însă, la Szczecin, în Polonia. Francezul nu a cedat set în tot turneul și chair dacă adversarii nu au fost pe măsură, performanța este una apreciabilă. Revenit pe hard, Gasquet nu s-a mișcat rău în Japonia, dar a cedat în sferturi în fața lui Goffin, asta după ce a servit pentru a lua setul 1. A fost un meci ciudat, pentru că în actul secund, francezul nu a mai jucat nimic. În China, Richard a evoluat bine, chiar dacă a început meciul mereu cu handicap, fiind nevoit să revina în ambele partide disputate de la scorul de 0-1 la seturi. Acum își va înfrunta conaționalul Simon, cu care a mai jucat de 7 ori până acum și de fiecare dată s-a impus în fața lui. Ba mai mult, Simon nu a reușit decât 2 ia 2 seturi în cele 7 confruntări directe. Meciul din China se anunță ceva mai echilibrat, însă tot cu Gasquet pornind cu prima șansă.

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Încasează acum un pariu LIVE fără risc de 60RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe Shanghai Masters și obține 3 FREEBET-uri X 50RON fiecare!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

Pont Gilles Simon VS Richard Gasquet: Victorie Gasquet la h de 1,5 gameuri

Meciul se anunță spectaculos. Simon a reușit o victorie importantă împotriva lui Goffin, in timp ce Gasquet vine după 2 meciuri în care a întors scorul. Totuși, Richard are de partea sa palmaresul net superior împotriva lui Simon, ceea ce îl face și de această datp favorit. Nu știu cât de mult se va întrebuința Gasquet în această partidă, dar am încredre în micuțul jucător din Hexagon că se va putea impune la minim 2 gameuri diferență.

Pont pariuri: Victorie Gasquet la h de 1,5 gameuri

Miza: 10/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

34

Castigate:

18

Pierdute:

16

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici