Share

Pronostic pentru Gijs Brouwer - Francesco Vilardo, ITF Egipt F29, 13.10.2017

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

12 Oct 2017 22:44 394 0
Logo Gijs Brouwer
Logo Francesco Vilardo
Gijs Brouwer
Francesco Vilardo
VS
17:00 13 Octombrie 2017
ITF Egipt F29

Analiză și informații pentru Gijs Brouwer v Francesco Vilardo

Turneul ITF Egipt F29 are loc în Sharm el Sheikh, o celebră staţiune de lux din Peninsula Sinai, iar în această analiză voi detalia partida dintre Gijs Brouwer şi Francesco Vilardo, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Am vorbit şi anterior despre această competiţie, una de doar 15.000 de dolari, aşadar valoarea minimă admisă de Federaţia Internaţională de Tenis, însă una puternică, organizată în condiţii ideale, într-un complex foarte modern denumit Soho Square, care dispune de 4 terenuri acoperite cu un hard, în aer liber. 
Aici se joacă tenis aproape tot sezonul, datorită climei blânde şi ca temperatură însă şi moderată în precipitaţii, iar tabloul de concurs este foarte puternic, asemănător cu cel de săptămâna trecută de la ITF Egipt F28. 
Astfel, îi avem în sferturi pe Durasovic, De Bakker sau David Perez Sanz, competiţia fiind deschisă. 

Francesco Vilardo este un italian de 27 de ani, locul 600 ATP. 
Iar Francesco mi se pare ajuns la maturitate sportivă, deşi întreaga sa carieră a fost mediocra, nereuşind să între în topul 400. 
Însă jocul său în special în ultimii 2 ani a căpătat o constanţă destul de importantă, la care s-a adăugat şi faptul că a început să gestioneze mult mai bine momentele negative în care era pus sub presiune. 
Astfel, în 2017 Vilardo are sfert de finală la ITF Egipt F10, sfert de finală la ITF Egipt F11, sfert de finală la ITF România F3, sfert de finală la ITF Egipt F19, sfert de finală la ITF Egipt F20, semifinală la ITF Italia F27, sfert de finală la ITF Ucraina F5, plus recent semifinală la ITF Egipt F26 şi sfert de finală la ITF Egipt F27. 
Important de ştiut este faptul că majoritatea acestor performanţe au fost obţinute pe hard, suprafaţa sa preferată, lucru poate surprinzător la un italian - deşi mai există cazuri, de exemplu Fabbiano -. 
Aici: 

- 6-3 3-6 6-3 cu Van Beem (locul 569 ATP), câştigând 87% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 2 mingi de break 
- 7-5 6-2 cu Ornago (locul 503 ATP), câştigând 80% mingi cu primul serviciu, 34% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (toate salvate) 

Gijs Brouwer este un olandez de 21 de ani, locul 646 ATP, aflat la cel mai bun sezon din cariera sa. 
Însă Gijs este specialist pe zgură, nicidecum pe hard, iar rezultate bune spre foarte bune din ultima vreme le-a obţinut pe această suprafaţă. 
Astfel, Brouwer are sfert de finală la ITF Olanda F3, finală la ITF Olanda F4, sfert de finală la ITF Belgia F7 şi finală la ITF Olanda F6, majoritatea victoriilor fiind aşadar aproape de casă, în Benelux. 
Pe hard are doar un sfert de finală la ITF Egipt F12, deşi inclusiv pe această suprafaţă rapidă a jucat destul de solid, trecând de exemplu de Hirschmuller (locul 691 ATP). 
Aici: 

- 6-2 6-3 cu Lechevretel (tenismen fără clasament), câştigând 87% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, fără să ofere mingi de break 
- 6-3 6-2 cu Jhun (tenismen fără clasament), câştigând 76% mingi cu primul serviciu, 45% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (5 salvate) 

În singura întâlnire directă, în primăvară, tot pe hard, Vilardo s-a impus 7-6 3-6 6-4, dominându-l pe Gijs atât pe primul serviciu cât şi pe cel secund. 

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu FC Voluntari la o cotă mărită de 6.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!


Descoperă o gamă largă de promoții disponibile în weekend-ul 13 - 15 octombrie 2017!

Pont Gijs Brouwer vs Francesco Vilardo: Francesco Vilardo castiga

Francesco Vilardo este specialist pe hard, şi într-o formă destul de bună, având recent semifinală la ITF Egipt F26 şi sfert de finală la ITF Egipt F27, ambele disputate chiar în acest complex. La acest lucru i se adaugă experienţa şi faptul că deja ştie să gestioneze foarte bine partidele cu miză. Iar aici a trecut de Van Beem şi Ornago, sportivi la un nivel foarte bun, apropiat de al italianului, dominându-i pe ambii. Gijs Brouwer este specialist pe zgură, pe hard jucând foarte puţin în acest sezon. Şi chiar dacă are un an bun, consider că acest factor va fi important. Aici a trecut de doi tenismeni fără clasament, aşadar nu există un punct de reper prea bun. În singura întâlnire directă, tot pe hard, în această primăvară, Vilardo s-a impus în trei seturi însă lăsându-i foarte puţine şanse lui Gijs, servind foarte solid. Aşadar, pronosticul meu merge pe victoria lui Vilardo la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Francesco Vilardo castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

42

Castigate:

27

Pierdute:

8

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Villarreal - Rangers
Cota: 2.05 20 Sep 2018 19:55 0