Gigi Becali oferă 800 de mii de euro pentru Gnohere. "Îl iau la iarnă, nu acum!"

Gnohere e hotărât să plece de la Dinamo. Şi Becali e decis să-l ia - a mărit oferta de la 600, la 800 de mii de euro. Patronului Stelei i s-a propus să semneze acum cu golgheterul lui Dinamo, dar a refuzat. Gnohere va ajunge în iarnă la Steaua, când jucătorul intră în ultimele 6 luni de contract cu Dinamo. "Eu respect legile şi regulile", a spus Becali la Sport.ro.

Mi s-a spus că putem să semnăm de acum. Am zis că nu şi că semnăm în prima zi de 6 luni. Eu respect regulile şi legile! Nu o să fac niciodată ceva ce nu e drept. Toată lumea trebuie să înţeleagă, eu respect contractele şi omul. Omul nu este sclav! Jucătorul de fotbal are viaţă scurtă, trebuie să-şi facă viitorul lui în 2, 3, 5, 7 ani. Nu e sclav, cum au unii parerea

Eu niciodată nu o să-i fac rău jucătorului, tensiuni la Dinamo. Nu fac asta. Ca să facem magării, să contactăm jucătorul când nu poţi să-l contactezi, eu nu fac! Eu respect reguli, regulamente şi legi. Chiar şi pe cele nescrise!,

---a declarat Becali

Patronul Stelei spune că îl poate transfera oricând pe Gnohere - Dinamo e prea mică pentru el. Francezul a declarat că nu a vorbit cu nimeni de la Steaua, dar Gigi Becali l-a dat de gol.

Mi-a spus că el vrea să vorbească cu mine. Am spus că nu vorbesc cu el decât cu 6 luni înainte să îşi încheie contractul. Eu nu vreau să iau de la Dinamo , că am o răutate pe ei... Mi-a dat Dumnezeu atîta putere, că Dinamo nu mai există pentru mine ca şi concurent. 

Acum Gnohere spune: care e trambulina pentru mine? E Steaua! Pentru că altă echipă nu îl ia de la Dinamo. De ce să nu ia 15 mii de euro pe lună şi să ia 5 mii? Nu există rivalitate, să înţeleagă şi suporterii. Fiecare om are familia lui, fanii să-şi vadă de treaba lor, aici nu e pe duşmănie. E pe concurenţă, pe bani, pe reguli şi viaţă,

---mai spune patronul Stelei

Andone îi caută înlocuitor lui Gnohere. A pus ochii pe atacantul austriac Sandro Gotal. Şeful lui Dinamo, Negoiţă a declarat că Gnohere va fi amendat sau suspendat pentru că a negociat în secret cu Steaua, în condiţiile în care mai are contract cu echipa din "Ştefan cel Mare" până vara viitoare. 

Dacă Gnohere va fi suspendat, nu a greşit cu nimic! Băiatul vrea să-şi facă şi el un viitor. Până acum nu a jucat, are 28 de ani. Are soluţia să vină în iarnă la Steaua, să joace un an şi să plece la arabi, să ia 1 milion de euro pe an. Cum a făcut şi Szukala, cum a făcut şi Sânmărtean, cum a faăut şi Pintilii, care acum a luat 3 milioane de euro de la arabi,

---a dezvăluit Becali

Pintilii s-a trezit peste noapte cu 3 milioane de euro în cont. La doi ani după ce a plecat de la Al Hilal, jucătorul Stelei a câştigat la Comisia de Discplină a FIFA un litigiu cu arabii. 

Steaua a reuşit aseară târziu transferul lui Dennis Man. Becali a plătit 350 de mii de euro celor de la UTA pentru atacantul în vârstă de 18 ani. 

 

Foto: fanatik.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi