Gigi Becali cere control antidoping și pentru Mutu!!!

Îngrozit de posibilitatea unei înfrângeri în fața lui Dinamo, Gigi Becali a urmat sfatul strategului Vali Argăseală și a cerut ca rivala să fie supusă unui control antidoping amănunțit.

„Argăseală s-a gândit bine. M-am uitat prin ochelarii mei buni la ultimele meciuri și am observat că William de Amorim, argintul nostru viu, pare o mortăciune în comparație cu jucătorii lor. E ceva necurat, Doamne iartă-mă, la mijloc”, a considerat patronul roș-albaștrilor, care a pregătit lovitura de grație pentru „câini”.

Planul fcsb-iștilor este, pe alocuri, genial. Ne-a explicat Gabriel Tamaș: „Eu nu pot să dau probă pentru testul antidoping decât dacă beau 40-45 de beri. Știu cel puțin cinci titulari de la Dinamo care au această problemă. Ca să se poată furniza doza standard de urină, vor trebui să se apuce de băut de duminică seară. Luni, la ora meciului, o să fie beți mangă”.

În cazul în care fotbaliștii dinamoviști vor trece fără probleme de testul antidoping, Gigi Becali mai are un as în mânecă: va cere un control similar și pentru managerul general al „câinilor”, Adrian Mutu. 

„Lui Argăseală nu i-a dat prin cap și asta! Trebuie să mă gândesc eu la toate. Ați văzut ce și-a tatuat Mutu pe piele? Zice așa: Vreau să merg pe mare și să mor ca Iisus. Am încheiat citatul. Să mă ierte Dumnezeu, dar eu cred că un om cu mintea limpede nu putea să scrie așa ceva, pentru că tu ești un muritor, nu te compari niciodată cu Iisus Hristos, mântuitorul nostru. Nu-mi fac nicio problemă. Mutu pică testul și câștigăm cu 3-0. Faci Ce Spune Becali, campioană! Hahahaha!”.

Dacă, printr-un miracol, și Briliantul va fi găsit „curat”, atunci „roș-albaștrii” vor solicita să fie testați Cosmin Contra, Ionuț Negoiță, membrii Peluzei Cătălin Hîldan, fanii dinamoviști din toată țara, prietenii fanilor dinamoviști și Cornel Dinu.

(Autor: Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tartat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi