Gigi Becali a început curățenia de iarnă. CFR a demarat ”operațiunea Jo Santos-Qaka”

Cu o zi înainte de Crăciun, Gigi Becali a decis că nu mai e nevoie de patru jucători. Astfel, în partea a doua a campionatului la echipă nu vor mai fi Achim, Daniel Benzar si Marian Pleașcă - care au fost împrumutați la FC Botoșani și Voluntari. Numele celui de-al patrulea jucător nu a fost dezvăluit de către latifundiarul din Pipera. Cu toții vor fi cedați sub formă de împrumut. 

"Pe Daniel Benzar, Pleaşcă şi încă unul l-am dat împrumut la FC Voluntari, iar pe Achim l-am dat la FC Botoşani. La noi nu aveau şanse să joace. În loc să joace la Steaua 2 mai bine se duc undeva unde au şanse să joace titulari. Mai mult de atât eu nu am ce să fac pentru ei", a spus Becali, care va mai renunța și la alți doi fotbaliști în această iarnă - Dan Popescu şi Enceanu.

Între timp, marii rivali de la CFR Cluj continuă să se întărească. Liderul ”de toamnă” a demarat tratativele pentru doi jucători de la Poli Iași - Jo Santos şi Qaka (foto: sportpictures.eu). Și sunt șanse mari ca cei doi să lipsească de la reunirea echipei moldovene programată pe 7 ianuarie. Ultimul nu se plânge de oferte. În afara interesului manifestat de CFR, Qaka este dorit și în Italia de Sampdoria și Benevento. 

Afacerea s-ar putea face, dar ieșenii pun o condiție - ca ardelenii să renunțe la doi jucători. Potrivit celor de la gsp.ro, șefii lui Poli Iași au pus ochii pe Laurențiu Rus și pe tânărul Yasin Hamed (18 ani) - jucători pe care Flavius Stoican (foto: sportpictures.eu) îi cunoaşte bine şi ar vrea să-i pregătească din nou.

"Discutăm cu Iuliu Mureşan posibilitatea unui schimb. Vom vedea...Ei sunt interesaţi de Jo Santos şi Qaka. Iar noi îi vrem de la ei pe Rus şi Hamed, doi fotbalişti pe care Flavius îi cunoaşte şi îi apreciază. Discuţiile vor continua după Sărbători. Vom vedem cum vom face", a declarat Ambrosie . 

Cotat la 150.000 de euro pe piața transferurilor, Yasmin Hamed a impresionat la Pandurii, dar pentru CFR Cluj a evoluat doar la echipa a doua. Laurențiu Rus (400.000 de euro pe transfermarkt) a strâns 9 meciuri și a oferit o pasă de gol până acum pentru echipa antrenată de Dan Petrescu. Albanezul Kamer Qaka are 22 de ani și este cotat la 400.000 de căter site-ul de specialitate transfermarkt. Are 19 meciuri în acest sezon în toate competițiile și o singură pasă de gol.

Adus în această vară de la campioana R. Moldova, Sheriff Tiraspol, brazilianul Jo Santos (foto: sportpictures.eu) a marcat cinci goluri și și-a trecut în cont și două assist-uri până acum pentru Poli Iași. Atacantul care a mai jucat la Zimbru Chișinău este cotat la 300.000 de euro pe piața transferurilor. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi