Gigi Becali a greșit cadoul de Paște. Reghe e în pragul demisiei!

Cadoul primit de Paște de la Gigi Becali nu i-a picat deloc bine lui Laurențiu Reghecampf. Aflat în jurul tradiționalului grătar împreună cu soția și o mână de fotbaliști, tehnicianul roș-albaștrilor a fost mai întâi încântat atunci când un curier rapid i-a adus o „atenție” din partea patronului.

Reghecampf i-a pasat platoul cu cefe de miel lui Gabi Enache și a deschis coletul, moment în care s-a înnoptat la față. „Căști cu bluetooth”, a îngânat tehnicianul, înainte să șuteze în sacul cu cărbuni, care, din fericire, era gol.

„Nu e caterincă. Până acum nu a transpirat nimic în presă, dar adevărul e că nea Gigi a înnebunit cu tehnologia. Spune că gadget-urile sunt lucrătura lui Dumnezeu, că îl ajută să dicteze instant schimbările în timpul meciurilor. Nici nu-l mai interesează serialele turcești. Se uită în direct și în reluare la emisiuni și își ia notițe cu ajutorul tastaturii virtuale”, a explicat un fotbalist ieșirea lui Reghecampf.

Progresul tehnologic a influențat comunicarea și, totodată, eficiența prin care finanțatorul FCSB-ului s-a băgat peste antrenori și peste alți angajați. La început, când telefoanele mobile nu erau foarte populare, Becali era nevoit să se aplece peste geamul de la lojă, să își pună mâinile pâlnie la gură și să strige schimbările. 

Uneori, din cauza vacarmului de pe stadion, nu îl auzeau nici măcar spectatorii din rândul de sus. Alteori, finanțatorul scria schimbările pe foi A3 și le lipea de geamurile lojei, însă tehnicienii se scuzau că nu văd de la așa distanță. 

Spre disperarea angajaților, a venit era smartphone-ului. Gigi a creat un grup special pe wattsup pentru el, Reghecampf, Meme și Mânache. Chiar a plătit un programator să îi facă emoticoane speciale, gen un bizon care intră pe teren/un bizon care iese de pe teren, o sticlă pe care scrie Tamaș rezemată de banca de rezerve sau un pumn care lovește masa atunci când indicațiile nu sunt puse în aplicare rapid.

„Stafful tehnic e pur și simplu terorizat. Trebuie să aibă tot timpul asupra lor trei mobile cu baterii de rezervă, două tablete, un smartwatch de mână și un smartwatch cu cuc. În schimb, nea Vali Argăseală se simte exclus. Își prinde urechile în gadgeturile astea de ultimă generație. El tot la stadiul de telefon-cărămidă a rămas”,  ne-a povestit un alt fotbalist.

Finanțatorul roș-albaștrilor nu are nevoie să îi povestească cineva ce se vorbește în vestiar. A cumpărat microfoane în formă de minge care se plimbă după jucători, cum detectează o voce. „Mi s-a părut puțin ciudat că a venit o minge lângă mine când cântam la duș, dar m-am simțit apreciat”, a recunoscut Niță.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi