Gigi a dat lovitura: reprezentanții Guiness Book vin în România pentru Steaua

Gigi Becali a dat lovitura: reprezentanții Guiness Book vin în România pentru Steaua, după ce „roș-albaștrii” au transferat cel de-al cincilea fundaș stânga: pe Junior Morais. Laurențiu Reghecampf spune că brazilianul poate juca atacant, iar Talpan îi dă în judecată pe toți.

Guiness Book s-a autosesizat după ce Gigi Becali a anunțat că a obținut semnătura lui Junior Morais. „Este incredibil! Nu am întâlnit până acum nicio echipă profesionistă care să aibă în lot cinci fundași stânga, dar niciun mijlocaș de creație și niciun fundaș dreapta. E record absolut în materie de management imbecil. Venim în România cu primul avion ”, a declarat Left Defender, reprezentantul instituției susamintite.

Adept al principiului rotației (amețirii) jucătorilor pe teren, Laurențiu Reghecampf a anunțat că nu va primi pe nimeni de la Guniness Book la antrenament: „Le recomand domnilor de acolo să își vadă de treaba lor. Într-adevăr, Junior Morais, Toșca, Momcilovic, Dan Popescu și Lucian Filip sunt fotbaliști care pot evolua pe banda stângă a apărării, dar la fel de bine pot juca și la mijloc, și în atac, pe centru sau pe dreapta, pe bancă sau în spatele porții adverse. Știm bine ce avem de făcut. Cu toată modestia, dar ne vom spulbera toți adversarii în a doua parte a campionatului”.

Nici lui Gigi Becali nu i-a picat bine declarația celor de la Cartea Recordurilor, mai ales că el a fost cel care l-a descoperit pe Morais, la televizor: „Gata! Nu mai luăm pe nimeni! O să o conving pe Astra să mi-l dea de acum, din iarnă. Cu el și cu Alibec jucăm de la egal la egal cu Real Madrid... Și ce dacă, mă, ce dacă avem cinci fundași stânga în lot? Ce fac, vin ăia de la Ghinis Buc să-mi facă mie tactica? Tactica o fac doar eu, asta o știe și Reghe. Dacă vreau, joc cu cinci fundași stânga deodată, că eu sunt Gigi Becali și ce vreau aia fac”.

Scandalul a ajuns până la urechile juristului Florin Talpan, care este gata să dea în judecată Guiness Book dacă aceasta va înregistra vreun record, orice record, pe numele „Steaua București”, sau „FCSB”. Între timp, freneticul meapenist pregătește plângeri împotriva celor 400 de fani care au încurajat la ultimul meci echipa „roș-albastră”, strigându-i numele!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi