Gigantul MGM Resorts intenționează să investească masiv în Japonia

Gigantul MGM Resorts și-a manifestat interesul față de piața japoneză a jocurilor prin lansarea unui site web. Totul are ca scop educarea oamenilor cu privire la beneficiile potențiale pe care le-ar aduce un resort tip MGM. Noul site web, care are un domeniu ”.co.jp”, oferă toate explicațiile cu privire la obiectul de activitate al companiei, dar și ce intenționează aceasta să aducă industriei jocurilor de noroc din Japonia.

Publicul japonez a manifestat multe preocupări în ceea ce privește deschiderea unor stațiuni integrate. Iar site-ul are, de asemenea, scopul de a demonstra că MGM Resorts se poate ocupa de jocuri de noroc responsabile în scopul micșorării ratei de criminalitate în apropierea cazinourilor și a activității de spălare a banilor.

Într-un comunicat de presă emis de MGM, șefii gigantului american au anunțat crearea noului departament dedicat investiției majore din Japonia. Iar după reconfirmarea în fruntea companiei a directorului general, cu siguranță că MGM va continua să ”lucreze” în ceea ce privește piața japoneză. 

Deschide cont și joacă la ruletă online la cazinoul recomandat!

Există, de asemenea, clar intenția ca site-ul să contribuie la consolidarea argumentelor construirii stațiunilor integrate. Iar unul dintre dintre principalele argumente economice este stimularea turismului, pe care MGM le-a revendicat. Site-ul web afirmă: "Vom atrage noi turiști, vom completa facilitățile de cazare existente și vom încuraja dezvoltarea pieței turistice concomitent cu dezvoltarea jocurilor de noroc".

Acum e de văzut dacă site-ul va avea succes în a-i convinge pe politicieni și pe alți factorii de decizie din Japonia. Ceea ce este sigur este că MGM și-a dublat angajamentul său față de piața japoneză a jocurilor de noroc. Șefii companiei sunt conștienți de faptul că este posibil ca ei să fie noi ”pionieri” în domeniu, în condițiile în care pe piața japoneză există în acest moment doar doi-trei operatori autorizați. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!