Gigantul Lottoland, lovitură sub centură în Australia

Industria jocurilor de noroc din Australia este într-o continuă schimbare. Recent, Autoritatea de reglementare a jocurilor de noroc de la Antipozi le-a interzis celor de la Lottoland să mai accepte pariuri online pe loterii australiene. Iar operatorul cu sediul în Gibraltar s-a conformat imediat. 

Decizia vine după ce numeroase agenții de știri și majoritatea loteriilor locale au făcut în ultima vreme o campanie puternică pentru limitarea înregistrărilor pe site-ul Lottoland. Justificarea a fost că operatorul din Gibraltar a tăiat din ”rădăcină” interesul australienilor pentru loteriile locale. Ordinul nu împiedică, însă, Lottoland să accepte pariuri pe loterii internaționale.

CEO-ul Lottoland Australia, Luke Brill a declarat că administratorii companiei vor "lucra” cu guvernele provinciilor din Australia pentru a pune în aplicare schimbările necesare. "Lottoland Australia este dezamăgită, dar respectăm această decizie. Oferim multe oportunități și sisteme corecte și valoroase pentru mai mult de 650.000 de australieni. Cel mai important e faptul că nu există restricții asupra produselor noatre internaționale, ceea ce înseamnă că ai noștri clienți pot continua să parieze pe rezultatul loteriilor din alte jurisdicții”, a anunțat Brill. 

Deschide cont și pariază pe cele mai populare loterii din lume chiar acum, de pe calculator sau mobil!

Lansată în ianuarie 2016, Lottoland Australia a fost întâmpinată cu un val de simpatie de către localnicii dornici să joace la loterii internaționale. De atunci, lista de clienți a Lottoland a crescut la peste 650.000 de oameni, ceea ce a determinat rivalii (precum Crown Bet) să lanseze propriile versiuni de pariuri online pe diverse produse de loterie. 

Brill a subliniat că loteriile internaționale "oferă jackpoturi mai mari" și reprezintă, în continuare, opțiunea preferată de pariere a clienților Lottoland. "Din la prima zi, Lottoland s-a străduit să pună la dispoziție clienților săi cele mai bune produse internaționale. Suntem în continuare dispuși să colaborăm și cu alte companii interesate pentru extinderea platformei digitale. Oferta noastră către guvernele statului cu privire la plata unui impozit pe consum este, de asemenea, valabilă”, a mai spus CEO-ul Lottoland Australia. 

(credit foto: calvinayre.com)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!