Gică Popescu: "Favoritele grupei sunt Polonia şi Danemarca"

Fostul căpitan al României, Gică Popescu e convins că meciul cu Kazahstan va fi unul foarte greu. Nu pentru că se joacă pe gazon artificial sau din cauza frigului, ci pentru că adversarii de mâine nu se compară cu jucătorii din Armenia, unde România a câştigat cu 5-0. 

Avem o grupă foarte grea. Favorite sunt Danemarca şi Polonia, dar trebuie să încercăm să jucăm din ce în ce mai bine, să creştem de la meci la meci şi aşa vin şi rezultatele. Eu nu mă raportez la meciul din Armenia, poate fi mincinos. A, dacă batem în Kazahstan şi vom face un rezultat bun după aceea cu echipele importante... Până la urmă, calificările nu se obţin cu echipele mari, ci cu cele mici,

---a spus Gică Popescu la DolceSport

Jucătorii naţionalei au cerut drept primă de calificare câte o maşină, iar răspunsul şefului FRF, Răzvan Burleanu a fost pe măsură: "Cred că drumul până în Rusia e puţin cam lung, ca să îl faci în maşină. Cred că tot cu avionul îl facem".

Titular în meciul de la Erevan, Răzvan Marin ar putea începe pe bancă meciul cu Kazahstan. Christoph Daum are în echipă un expert în astfel de condiţii, pe Bicfalvi, care a jucat 3 sezoane în Ucraina, iar acum joacă în Rusia, fiind obişnuit cu suprafeţele sintetice şi cu frigul specific campionatelor din Est. În atac, selecţionerul României are de ales între Bogdan Stancu, Keşeru şi Florin Andone.

Este de apreciat faptul că Daum a adus jucătorii care evoluau bine la echipele de club şi nu s-a uitat nici la experienţă, nici la vârsta din paşaport. Aşa este normal, să convoci jucătorii cei mai în formă şi cei mai valoroşi la momentul respectiv,

---mai zice Gică Popescu

Ieri, tricolorii (foto: Sport.ro) s-au antrenat pe un teren sintetic aflat în afara oraşului Astana. Jucătorii lui Daum s-au luptat cu frigul (2 grade Celsius) şi cu vântul puternic. Maxim şi Filip s-au pregătit normal şi sunt apţi pentru meciul de mâine. Cei de la Sport.ro au întocmit echipa probabilă cu Kazahstan: Tătăruşanu - Benzar, Săpunaru, Grigore, Latovlevici - Hoban, Bicfalvi - Ad. Popa, Stanciu, Chipciu - Fl. Andone.

Ioan Andone, care le-a pregătit în Kazahstan pe Astana și Aktobe, e sigur că adversarii de mâine vor uda terenul sintetic înaintea meciului.

Ei udă terenul, ca şi în cazul gazonului natural, iar acesta devine foarte rapid. Mingea prinde viteză mai mare, noi ne antrenam acolo,

---a dezvăluit antrenorul lui Dinamo 

Coregrafia "specială" a fanilor dinamovişti la meciul dintre Steaua şi Manchester City nu-i dă pace lui MM Stoica. Directorul sportiv al Stelei a găsit în victoria cu Armenia prilejul pentru a râde de marii rivali pe facebook. MM a ţinut să sublinieze că toate cele cinci goluri înscrise la Erevan au venit din partea unor foşti sau actuali jucători ai Stelei. 

1-0 Stancu (fost Steaua); 2-0 Popa (Steaua) - assist Stanciu (fost Steaua); 3-0 R.Marin (fiul lui P.Marin, fost Steaua) - assist Stanciu (fost Steaua); 4-0 Stanciu (fost Steaua) - assist Stancu (fost Steaua); 5-0 Chipciu (fost Steaua) - assist R.Marin. Doar ...... Bucureşti ;). P.S. Completaţi cu un cuvânt din 6 litere (club de fotbal din capitala României),

---a fost mesajul postat de MM Stoica 

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi