Gică Craioveanu este noul ambasador al casei de pariuri Sportingbet

gica-craioveanu-sportingbet.jpg

Casele de pariuri online licenţiate în România şi-au făcut un obicei în a avea un ambasador în ţara noastră din rândul unor foşti fotbalişti. Astfel, după ce Winmasters (D.ONJN 1278 /29.06.2016) îl are ca ambasador pe Gabi Balint, iar imaginea celor de la Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) este reprezentată în România de Dan Petrescu, a venit rândul celor de la Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) să-şi asocieze numele cu un fost fotbalist remarcabil, în speţă Gică Craioveanu.

Cei mai tineri probabil îl ştiţi pe Craioveanu din reclamele în care apare pe posturile Digi, el fiind colaborator DigiSport. În plus, fostul atacant oltean mai colaborează şi cu un post de radio din Spania.

Pentru cei care nu-l cunosc, trebuie spus că el a câştigat cu Universitatea Craiova un titlu de campion şi două Cupe ale României şi în plus a fost în două rânduri golgheterul primei ligi. Plecat din Oltenia în Spania, Craioveanu a reuşit să-şi facă un nume acolo, el reuşind să marcheze 48 de goluri în 223 de partide jucate în Primera Division. La naţională a bifat doar 25 de prezenţe în decurs de şase ani, asta şi deoarece se speculează că ar fi avut un conflict cu un alt mare Gică dat de Oltenia, Gică Popescu.

La semnarea contractului cu Sportingbet (deschide un cont acum) fostul jucător al lui Real Sociedad, Villarreal şi Getafe a declarat:

Este un nou domeniu pentru mine, o noua provocare, si sunt determinat sa transmit tuturor celor care imi urmaresc evolutia ca ambasador increderea ca pasiunea pentru fenomenul sportiv si inteligenta pot fi cuantificate in castiguri financiare. Asocierea mea cu Sportingbet in planul imaginii va fi vizibila in toate activitatile de comunicare ale companiei", a declarat Craioveanu.
- Gică Craioveanu

Prin această colaborare cu un personaj carismatic Sportingbet îşi doreşte cu siguranţă să demonstreze că pentru ea piaţa din România este una pe care are de gând să rămână în continuare, urmând să aplice şi pentru licenţă.

Sportingbet colaborează nu numai cu Gică Craioveanu, ci şi cu PariuriX. Astfel dacă te înregistrezi la această casă de pariuri accesând link-urile de pe site-ul nostru vei beneficia de o ofertă exclusivă în România pe care o poți descoperi accesând acest link: https://pariurix.com/agentii/sportingbet/promotii. Aşadar ai asiguraţi 100 RON în plus doar pentru că-ţi deschizi cont la unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din lume accesând link-urile de pe cel mai mare site de pariuri sportive din România! Joacă-te și tu acum la Sportingbet!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii