Ghinioanele se țin lanț: Dică a pățit-o înaintea meciului cu Juventus

Dică a pățit-o înaintea meciului cu Juventus București: i s-a stricat televizorul și nu a putut afla „primul unsprezece” al FCSB-ului, dictat de Gigi Becali prin telefon la emisiunile de pe DigiSport, Pro X, Pro Sieben, Favorit TV și Trinitas. 

„Eram pregătit cu foaie și cu pix, când televizorul a făcut o dungă neagră pe mijloc și s-a stins. Până am venit de la magazin cu televizorul nou, toate emisiunile, inclusiv reluările, se terminaseră”,  a spus Dică, acesta încercând în zadar să afle echipa chiar de la Becali. Telefonul patronului a sunat încontinuu ocupat, pentru că acesta își înregistra intervenția de Revelion la unul dintre radiourile de sport.

Din ce a citit pe site-uri, antrenorul „roș-albaștrilor” nu s-a lămurit dacă trebuie să înceapă meciul cu Tănase sau cu Florinel Coman și nici dacă îl poate folosi pe Golofca și în campionat. „Halal ziariști! Toți au scris de Man. Ok, am înțeles, el va fi titular. Dar cine mai joacă? Cine bate cornerele?”, a răbufnit Dică în fața oglinzii. 

Faza cu televizorul a fost al doilea ghinion major în mai puțin de 24 de ore, după ce finul lui Gigi Becali, primarul Voluntariului, nu a înțeles că FC-ul din localitate trebuia să o încurce pe CFR Cluj, nu să o ajute să facă golaveraj. Confuzia a fost demascată chiar de președintele clujenilor. „Nu știu ce a vorbit Becali cu finul, dar a ieșit invers. Cred că s-a scurtcircuitat ceva acolo”, s-a mirat Iuliu Mureșean.

„Într-adevăr, i-am promis nașului Gigi că îi voi bate pe unguri, dar nici prin cap nu mi-a trecut că era vorba de CFR Cluj. Credeam că avem programat vreun amical cu Debrecen sau cu Ferencvaros, nu cunosc în detaliu programul echipei. Dacă nu era această confuzie, Dan Petrescu nu pleca fără 0-5 și două penalty-uri refuzate”, și-a pus cenușă în cap Florentin Pandele.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

(Scris de Victor Partan)

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi