Ghid poker pe internet

download-2.jpg

PariuriX.com vă prezintă un mic ghid ce vă învaţă să jucaţi poker online. Pentru mai multe articole utile legate de pokerul pe internet accesaţi link-ul precedent.

  • Pasul 1. Alegeţi camera de poker online unde veti juca. Intraţi pe pagina Camere de poker online să vedeţi lista site-urilor de poker licenţiate în România şi bonusurile oferite de acestea. Primul pas este şi cel mai greu, mai ales dacă sunteţi începător şi n-aţi mai jucat poker pe internet.  Vă recomandăm să jucaţi poker online la PokerStars (joacă acum) deoarece au şi o şcoală de poker online foarte bună, ce vă învaţă tot ce trebuie să ştiţi despre pokerul online.
  • Pasul 2. Faceţi rost de un card Visa Electron sau Mastercard. Aveţi nevoie de un card Visa Electron sau Mastercard pentru a putea depune bani la camerele de poker online. Toate informaţiile de care ai nevoie pentru a depune cu cardul la un site de poker le puteţi citi în articolul Carduri recomandate pentru alimentarea conturilor de jocuri de noroc online! Totuși dacă nu aveți un card, puteți depune utilizând și alte metode de plată precum Skrill, Neteller, Paysafecard sau transfer bancar. 
  • Pasul 3. Deschideţi un cont si jucati poker. După ce aţi ales camera de poker online unde veţi juca şi aţi descărcat programul de poker de pe site-ul oficial va trebui să completaţi un formular cu datele personale pentru deschiderea unui cont. După ce aţi deschis contul respectiv puteţi folosi cardul pentru a efectua o depunere de bani. Puteţi juca poker la mese cash sau în turne. Jucaţi poker folosind programul de poker oferit de PokerStars sau direct din browser pe unibet.ro. Sunt cele mai bune site-uri de poker licenţiate în România şi vă oferă tutoriale prin care vă ajută să jucaţi pentru prima dată poker pe internet la ele.
  • Pasul 4. Retrageţi banii câştigaţi. Banii câştigaţi la poker online pot fi retraşi foarte uşor înapoi pe card sau prin transfer bancar, iar o retragere durează în general între 2 şi 5 zile lucrătoare.

Puteţi juca diverse tipuri de poker pe internet. Cel mai jucat tip este Hold'em. La orice cameră de poker aţi alege dintre cele licenţiate în România veţi găsi la orice oră din zi şi din noapte mii de jucători la mesele sau turneele de Hold'em. Omaha este şi el un tip de poker de succes, dar nu se poate compara cu Hold'em-ul. Orice altă variantă aţi alege în afara de cele două amintite mai sus veţi găsi cu greu jucători cu care să vă aşezaţi la mese. Mai multe informații despre tipurile de poker disponibile online găsiți aici: https://pariurix.com/vezi-ce-tipuri-de-poker-poti-juca-online.html

Daca sunteţi un jucător de instinct şi care n-are prea mult timp pentru a-l aloca pokerului vă recomandăm Zoom Poker sau poker rapid (are diverse denumiri în funcţie de camera aleasă). Aici veţi fi mutat la o altă masă imediat cum daţi fold, timpul de gândire este mult mai scurt, aşa că şi turneul va dura mult mai puţin faţă de unul în care blindurile cresc la 5-10-15 minute. 

JOACĂ POKER LA CAMERA RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi