Ghid pariuri sportive online de Cădar Marius - ghidul pariorului începător

ghid.png

Sunt foarte mulți pariori care nu știu care sunt motivele pentru care ar trebui să aleagă pariurile online în detrimentul celor offline, la fel cum sunt mulți care ar vrea să se apuce de pariat pe internet dar nu știu de unde să înceapă. De aceea Cădar Marius, fondatorul comunității pariurix.com, a pregătit un ghid complet de la A la Z destinat pariorilor începători care are rolul de a îi iniția pe aceștia în lumea virtuală a pariurilor sportive, și de a îi ajuta să depășească rapid eventualele dificultăți pe care le-ar putea întâlni pe parcurs., Chiar dacă tu ai depășit acest stadiu, cu siguranță cunoști pe cineva care vrea să se apuce de pariuri. Nu trebuie să mai pierzi timp să îi explici pas cu pas ce are de făcut, ci poți pur și simplu să îi dai link către ghid. Plus că chiar și cei cu experiență pot găsi aici lucruri interesante pe care nu le știau.

 

Ghidul pariurilor sportive online poate fi accesat la acest link: https://pariurix.com/pdf/ghid-pariuri-sportive-online-cadar-marius.pdf

 

Ghidul este in format PDF și poate fi accesat și descărcat complet gratuit. PariuriX nu cere vreun ban pe acest ghid, iar dacă ai informații conform cărora cineva încearcă să îl distribuie contra-cost, nu ezita să ne anunți. Ghdiul conține nouă capitole după cum urmează:

  • Capitolul 1 - Despre mine și acest ghid -  În acest intro Cădar Marius prezintă informații despre el și detalii despre conținutul ghidului.
  • Capitolul 2 - Glosar pariuri - Deși pare greu de crezut, există mulți pariori care uneori nici măcar nu știu pe ce pariază. De aceea această secțiune are rolul de a explica cei mai întâlniți termeni în domeniul pariurilor sportive.
  • Capitolul 3 - De ce să pariezi online - Aici sunt prezentate avantajele principale ale pariurilor online în detrimentul celor offline, și motivele pentru care ar trebui chiar acum să faci trecerea către mediul virtual.
  • Capitolul 4 - Unde pariem online legal și în siguranță - Vei afla mai multe despre legile în vigoare cu privire la reglementarea pariurilor sportive, vei vedea la ce case de pariuri online te poți juca în legalitate, ce amenzi riști în cazul în care alegi o agenție nelicențiată, și care sunt agențiile recomandate de către PariuriX.
  • Capitolul 5 - Cum punem primul pariu online - Acest capitol conține mai multe secțiuni: deschiderea unui cont de pariuri, metode de depunere a banilor, plasarea primului pariu online, verificarea biletului dacă este câștigător și retragerea banilor.
  • Capitolul 6 - Verificarea contului - Află de ce trebuie să verifici contul de pariuri, ce se întâmplă dacă nu parcurgi acest proces, ce acte sunt necesare, și cum pot fi ele trimise. 
  • Capitolul 7 - Taxe, impozite și legislație - Vezi ce impozite trebuie plătite online și offline, unde și când se plătesc ele, cum declari câștigurile obținute online etc.
  • Capitolul 8 - Sfaturi utile pentru începători - Aici găsești o listă cu sfaturi care te vor ajuta să eviți cele mai frecvente greșeli făcute de către pariorii începători, iar respectarea lor va face ca primul tău contact cu pariurile online să fie unul plăcut.
  • Capitolul 9 - Probleme comune și soluția - În această secțiune au fost trecute cele mai frecvente probleme cu care se întâlnesc pariorii începători, și ce soluții există pentru fiecare în parte.

Dacă după citirea acestui ghid ai întrebări suplimentare, nu ezita să le postezi pe forumul nostru de discuții. Cădar Marius (admin), eu (Goder), Laur1985 sau altcineva din staff-ul nostru va încerca să te ajute, și este posibil să primești un răspuns chiar din partea unui alt utilizator. În schimb, dacă ne trimiți mesaje privat (fie pe site, fie pe Facebook sau în alte părți), cel mai probabil nu vei primi răspuns la ele! Și nu uita, dacă ți-a plăcut acest ghid, distribuie-l mai departe pentru ca un număr cât mai mare de pariori să știe de existența lui!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi