Ghid 2017Pariuri Online

Descarcă acum GRATUIT Ghidul care te învață să pariezi online și să câștigi 100% legal fărăriscuri.

În parteneriat cu

Incepe drumul spre succes cu dreptul

De peste 10 ani ajut pariorii să migreze online. Peste 10.000 mii de pariori au beneficiat astfel de cunoștințele mele pentru a începe drumul spre succes cu dreptul.

Pot să te ajut. Ești la câteva clipe distanță de :

  • Informații importante din Legislație pe care trebuie să le cunoști
  • Sfaturi ce te vor ajuta să eviți greșelile făcute de majoritatea jucătorilor noi
  • Probleme comune ce pot fi întâmpinate și soluții
  • Primul pariu, de la crearea contului până la retragerea câștigurilor
Marius Cădar Fondator PariuriX.com

CE VEI GĂSI ÎN ACEST GHID?

  • De ce să pariezi online? Este importat să cunoști toate avantajele pe care le oferă pariatul online, astfel poți beneficia la maxim de ele.
  • Ce spune legea? Este 100% legal și sigur să pariezi online, dar trebuie să cunoști articolele importante din lege ce au fost incluse în ghid.
  • Sfaturi utile Cele mai utile sfaturi pe care le-am oferit în ultimii 10 ani, te vor ajuta să eviți greșelile făcute de majoritatea jucătorilor noi.
  • Primul pariu online? Vei găsi instrucțiuni clare de la deschiderea contului, alimentarea lui cu bani, până la alegerea pariurilor și retragerea câștigurilor!
  • Probleme comune și soluția Am pregătit pentru tine o listă cu posibile probleme raportate în special de jucătorii noi și soluția la fiecare problemă.
  • CADOU 2 ghiduri utile pentru succes Vei găsi 2 link-uri pentru a descărca ghidul de analizare a unui meci și ghidul de gestionare al banilor pentru a avea succes.

CE SPUN CEI PE CARE I-AM AJUTAT?

“Să fiu sincer, soția mea a dat de tine și articolele în care explici cum se pariază online, eu sunt mereu pe fugă și de multe ori nu mai ajungeam să joc pariurile dorite. Am o singură pasiune și o soție care îmi înțelege această pasiune pentru pariuri. Nu am jucat online niciodată pentru că auzisem că te fură, că îți închid conturile și alte nebunii.
Informațiile oferite de tine m-au ajutat rapid să înțeleg ce am de făcut, dacă știam că este așa simplu ... Timpul trece foarte repede și conturile sunt în continuare deschise, nu m-a furat nimeni cu nimic. Singurul regret este că nu am început să pariez online mai devreme.”

Florian Macovei Curier în Bucureşti

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5