Ghid Europa League 28 septembrie - ponturi pariuri, televizări, oferte speciale și multe altele!

Ziua de joi, 28 septembrie 2017, este una plină de fotbal european, și asta pentru că ne așteaptă nu mai puțin de 24 de meciuri în grupele Europa League. Pe noi românii ne interesează în special partida din Elveția dintre Lugano și FCSB, dar au loc și alte meciuri interesante precum BATE vs Arsenal, Salzburg vs Marseille, Zenit vs Real Sociedad, Lyon vs Atalanta sau AC Milan vs Rijeka. 

Așa că am zis să vin cu un mic ghid în care să prezint câteva lucruri de interes precum programul televizărilor, pronosticurile propuse de specialiștii PariuriX la meciurile zilei, sau ofertele promoționale cu care vin astăzi casele de pariuri online.

 

Program meciuri și cote la pariuri sportive

Bilbao, Lazio și Milan sunt favoritele serii, toate cele 3 echipe având în meciurile lor cote de doar  1.21 - 1.22 pentru un eventual succes. Dar vezi că avem o promoție pentru pariorii care nu au încă cont la această casă de pariuri online prin care aceștia pot plasa primul pariu pe Europa League la o cotă mărită de 10.00, asta în cazul în care pariul respectiv nu are o cotă normală mai mică de 1.20. Deci toate cele 3 pariuri amintite anterior îndeplinesc acest criteriu. Dar hai mai bine să îți arăt programul complet al meciurilor de astăzi și cotele la pariuri sportive pentru opțiunea 1x2: 

 

Televizări meciuri Europa League 28.09.2017

Meciul dintre Lugano și FCSB poate fi văzut cu începere de la ora 20:00 atât pe PRO TV cât și pe Telekom Sport 1. De altfel cel de la Cei de la Telekom Sport (fostul Dolce Sport) transmit în direct pe cele 4 canale proprii nu mai puțin de 8 meciuri după cum urmează: 

  • Ora 18:00 - Astana vs Slavia Praga - Telekom Sport 2
  • Ora 20:00 - Lugano vs FCSB - Telekom Sport 1 și PRO TV
  • Ora 20:00 - Lazio vs Zulte Waregem - Telekom Sport 2
  • Ora 20:00 - Bate Borisov vs Arsenal - Telekom Sport 3
  • Ora 20:00 - Athletic Bilbao vs Zorya luhansk - Telekom Sport 4
  • Ora 22:00 - AC Milan vs Rijeka - Telekom Sport 2
  • Ora 22:00 - Lyons vs Atalanta - Telekom Sport 3
  • Ora 22:00 - Ludogorets - Hoffenheim - Telekom Sport 4

Restul partidelor din Europa League pot fi văzute pe platforma Telekom TV, dar un abonament contra cost este necesar în cazul în care nu ești client Telekom. Dacă ești în căutarea de metode gratuite prin care să urmărești meciurile preferate din Liga Europei, atunci recomand să accesezi ACEST ARTICOL.

 

Avancronici și pronosticuri Europa League

Sunt sigur că unul din motivele principale pentru care ai accesat acest ghid este acela de a vedea care sunt pronosticurile propuse de specialiștii PariuriX pentru meciurile de astăzi. Mai jos ai link-uri către avancronicile fiecărui meci în parte, unde poți găsi atât informații utile despre respectiva partidă, cât și ponturi recomandate. Meciul Lugano vs FCSB este analizat de Ionuț Angheluță, specialist PariuriX și comentator Digi Sport.

De asemenea, recomand ca pe parcursul zilei să accesezi secțiunea Ponturi Liga Europa deoarece există posibilitatea ca în orele următoare să fie adăugate și alte meciuri care nu sunt pe lista de mai jos. 

 

Oferte și promoții Europa League

La câte meciujri sunt astăzi, inevitabil vei dori să și plasezi câteva pariuri, nu? De aceea am strâns într-un singur loc cele mai atractive promoții ale zilei pe Europa League. Cele mai multe dintre ele sunt pe meciul dintre Lugano și FCSB, dar există și excepții. Vezi că în dreptul fiecărei oferte am trecut și un link către regulamentul ei, ca să vezi exact care sunt termenii atașați. 

 

Oferte valabile doar pentru clienții noi 

Deschide cont și plasează orice pariu pe Europa League la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției
 

Pariază acum pe Europa League și pune mâna pe 3 FREEBET-uri de 50RON fiecare!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe Lugano vs FCSB și beneficiezi de o asigurare de 40RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Plasează pariuri 1x2 cu marjă 0% pe Lugano vs FCSB (3.50 / 3.50 / 2.32)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!